Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
stelian:
Cat despre Nicu, el cred ca e de al nostru, din pestera. :applause:
Caroline:
Adevar sau provocare: atunci inseamna ca numa' pe mine n-ati vrut sa ma faceti de-a voastra? >:D
Mari_a:
--- Citat din: oti din Luni, 30 Aprilie 2012, 21:37 ---daca sare mari_a pe tine, stelian, nu mai raman nici picaturile de sange. adica ea nu a dansat, vrei sa spui? sau nicu? fac pariu ca data viitoare vor avea in buzunare confetii, sa scoata una cate una (poate se strica banda).
--- Terminare citat ---
Mua ha haaaa! A fost bun aparatul ala (sa precizam: de muzici!) care se oprea cand se incingea... Ca altfel.... ;D Da' am avut si niste new entryyyyyy!!!! :thumbup: Un singur regret am: ca nu m-au tinut balamalele sa stau si sambata pana la patru din dimineata....
E buna ideea cu confetiile: data viitoare imi umplu buzunarele! :D (Care data viitoare sper sa fie cat de curand... Caroline, cum ii zice la mult mai mult decat dependenta? Si ce facem, cum traim intre datile astea? A mea imi zice: da' tu n-ai viata?! mai inchide forumu' ala! ::) ori "iar pleci? da' ce va face acolo?" ;D )
Caroline:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 01 Mai 2012, 09:02 ---A mea imi zice: da' tu n-ai viata?! mai inchide forumu' ala! ::) ori "iar pleci? da' ce va face acolo?" ;D )
--- Terminare citat ---
Bine ca ai cine sa-ti zica... Pe mine nu ma mai scoate nimeni din reverie, no way. ::)
Nuuu, nu e imagine din Avatar... oO :strambatura: ;D
adda:
ce o fi fost in crema aia ca vad ca e un fenomen general....si eu abia azi am inceput sa ma mobilizez cat decat :giggle:...ieri am dormit toata ziua... :blush: :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă