Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
bi_anca:
Adevar sau provocare: atunci inseamna ca numa' pe mine n-ati vrut sa ma faceti de-a voastra? (imi pare rau nu stiu cum se copiaza citatele)
Carolina pot sa iti spun eu care sunt experta in filmele cu vampiri ca persoana cea mai buna si mai iubita este transformata ultima si numai in caz de necesitate absoluta.
Dar pot sa confirm ca muscatura unui vampir poate crea senzatii asemanatoare cu s..... degetului mare de la picior :bully:
Si dragul meu Stelian noi tot timpul avem ceva de comentat :kissing: va trebui sa te obisnuiesti cu acest lucru.
Eu azi ma simt mai obosita decat ieri, nu ma pot mobiliza, sper ca pana maine sa ma trezesc din starea asta. Oare de ce suntem asa de extenuati?
Vesti de la Albota: Sunt bine fericiti, le place la nebunie, restul ii las pe ei sa vina cu impresiile.
pup you :-*
Caroline:
Mai ramasera unii la Albota pana acum?!? Of, cine m-a pus pe mine sa plec acasa duminica dimineata? :tickedoff: Ca si io, exact ca si tine si ca si Adda, zici ca m-a-ntepat musca lene... rau de tot. Mai bine mai pierdeam vremea pe-acolo decat pe-acasa. :uglystupid2:
And you! :smitten:
P.S. Ca sa citezi, ai un buton Quote (sau Citat, depinde in ce limba ai setat), langa Publish/Raspunde. Iti deschide aceeasi ferestra, da' cu citatul inclus (din care poti sa stergi ce nu vrei sa citezi, evident). Apropos de butoane, azi am butonat toata ziua... da' nu ca Iuliana, ca n-am avut la dispozitie decat mobil, laptop, telecomanda. :crazy2:
adda:
--- Citat din: Caroline din Marți, 01 Mai 2012, 17:37 ---Mai ramasera unii la Albota pana acum?!?
--- Terminare citat ---
daaaa...au ramas la Albota le-a placut mult zona :), da' noi eram prea aproape de casa ca sa mai ramanem...
eu mi-am reveniiiitttt...am iesit putin la Cisnadioara...acum sunt pregatita pt 3 zile de munca....apoi wekeeeendddd :giggle: :yeah:
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Marți, 01 Mai 2012, 09:58 ---......
Nuuu, nu e imagine din Avatar... oO :strambatura: ;D
--- Terminare citat ---
ale' cui e albastrelele!!?? si de ce au ajuns asa? :D
Caroline:
Ale subsemnatei, iar albastrul in Photoshop... da' asta n-are nicio relevanta. A fost singura fotografie pe care am gasit-o, apropos de seria de glume Saturday Show... Cum zicea Gigi, n-am cum sa-ti explic de ce ne vine sa radem cand ne gandim la creme de la creme, degetul mare de la picior, claxon, furculita etc. :strambatura:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă