Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
Caroline:
La mine shopping-ul e terapie foarte rar si in niciun caz dependenta... eu, repet, de asta ma tem, ca e mult mai mult. :o :crazy2: ;D
stelian:
Oameni buni, va rog treziti-va! :spam: Vampiri si varcolaci nu exista. :P Doar in pesteri poti gasi cate un liliac poate, dar asta doar pentru cunoscatori, iar cunoscatorii nu pot sta decat la camera nr.1, si cu asta am spus tot, pentru cei ce stiu adevarul. Cat despre lealitate este foarte simpla si superficiala: ati mers , ati mancat , ati baut, v-ati distrat, iar unii...si doar unii...au dansat cu adevarat, marturie fiind picaturile de sange ce au curs de la gatul unora >:D. MAI AVETI CEVA DE COMENTAT!? :tickedoff:(sunt calm)
stelian:
REALITATE si nu lealitate, scuze doamnelor profesoare!
oti:
daca sare mari_a pe tine, stelian, nu mai raman nici picaturile de sange. adica ea nu a dansat, vrei sa spui? sau nicu? fac pariu ca data viitoare vor avea in buzunare confetii, sa scoata una cate una (poate se strica banda).
stelian:
Eu nu am spus ca nu a dansat. Dar nu ca mine, pardon, ca noi, vampirii, varsand sangele altora :P. Iertati-ma va rog! Vezi ce modest sunt? :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă