Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
admin:
Cum inscrierile din ultima perioada sunt tot mai multe, am decis sa organizez o noua tabara new entry. Perioada va fi: 27 - 29 aprilie, adica atunci cand era initial programata Transalpina. Cum din dorinta de a fi sigur ca o sa avem o vreme potrivita pt un traseu in munti, am reprogramat acea excursie in mai, a ramas ultimul week-end din aprilie liber.
Nu stiu inca unde o sa se tina, nu m-am decis la destinatie. Dar cu siguranta nu va fi departe de Sibiu, pt ca duminica noaptea eu plec la Praga cu un grup din Singles Camp. Si cum vreau sa particip si eu si sa va cunosc pe cei care o sa fiiti in tabara, imi va fi greu daca va fi departe de Sibiu.
Marginimea este exclusa ca destinatie, raman cateva variante pe care am sa le analizez. Una dintre ele, destul de plauzibila va fi Malancravul, despre care am mai discutat. Tabara este deschisa si pt cativa old members.
Ma gandesc la un grup de cca 15 persoane.
Caroline:
Si eu vroiam sa vad Malancravul, dar parca era vorba de o tabara gen "biserici sasesti" sau asa ceva. Ramane deci pentru New Entry?
admin:
Da, ma gandesc la o combinatie de genul acesta pt New Entry. Sa fie o zi de socializare, asa mai fun si una de vizitare a bisericilor fortificate din jur. Inca nu stiu cat costa conacul Alpafy, daca este liber atunci. Doar cand ma intorc de la Gyula o sa am timp pt organizare si lansarea actiunii.
costinbarbutz:
Buna ziua,
Sunt nou intrat in comunitate. In acest sens, doresc sa particip la iesirea New Entry de la sfarsitul lui aprilie. In cazul in care adunati un grup si stabiliti locatia si tariful considerati-ma inscris de principiu. In momentul in care se hotarasc toate aspectele am sa va contactez pentru aspectele financiare. Abia astept! :)
Cu stima, Costin
ioana1972:
Ma intereseaza foarte mult subiectul si as vrea sa stiu mai multe legate de locatie ,pret,etc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă