Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
oti:
stelian nu cred ca ai fost new entry, ai fost prea dezinvolt.
de fapt ai cantat mai tare ca noi, cei cu experienta. se auzea de la etajul II. la figurile lui michael mai ai de lucrat.... :dance:
Caroline:
--- Citat din: oti din Luni, 30 Aprilie 2012, 15:40 ---la figurile lui michael mai ai de lucrat.... :dance:
--- Terminare citat ---
:o Da' tu de unde stii?! Va sa zica, etaju' doar se prefacea ca doarme?! ;D
De fapt, nici eu n-am prea vazut niciun new entry in adevaratul sens al cuvantului... :whistle:
bi_anca:
Hello everybody,
Eu inca nu mi-am prea revenit din cauza pierderilor de sange; cauzate de muscatura liliacului nelinistit din pestera, dar care mi-au trezit niste sentimente ... cum doar in filmele cu vampiri poti intalni.
Sau poate a fost totusi alifia de vina?
Inca mai meditez :whistle:
Ma bucur ca existati si ca destinul a facut sa ne intalnim, ca ma apreciati pentru ca am fost invatata ca cine nu ma apreciaza nu ma merita :yeah:
Carolina iti multumesc din suflet pt melodie, mie chiar imi place foarte mult (chiar acum o ascult ) si din acest motiv tin sa o dedic la randul meu cuiva care sunt convinsa ca o va aprecia la fel de mult...........deci pentru acel "laaaaatineeeeeeeee" care a reusit sa ma trezeasca din amorteala. De asemenea pentru Nicu si Madalina care au ascultat-o cu mine pana la 4 dimineata.
Deja imi este dor de voi, trebuie sa nu lasam sa treaca prea mult timp pana la viitoarea noastra intalnire.
acum ies ca deja am devenit prea romantica :smitten:
Caroline:
--- Citat din: bi_anca din Luni, 30 Aprilie 2012, 17:53 ---Ma bucur ca existati si ca destinul a facut sa ne intalnim, ca ma apreciati pentru ca am fost invatata ca cine nu ma apreciaza nu ma merita :yeah:
Deja imi este dor de voi, trebuie sa nu lasam sa treaca prea mult timp pana la viitoarea noastra intalnire.
acum ies ca deja am devenit prea romantica :smitten:
--- Terminare citat ---
Subscriu! :happy:
Si eu ies... sa ma tem ca devin prea romantica e prea tarziu, asa-s de cand ma stiu :whistle: Io ma tem sa nu devin dependenta... si de SC, printre alte dependente. :buck2:
almi_gabi:
Carol eu cred ca SC e ca shopping-ul - "terapie" !!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă