Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
Caroline:
Nici eu n-am prea multe poze, dar tocmai le-am trimis la participantii de la Rasnov ale caror adrese de email le aveam de la Carnaval. Cine mai are si mai vrea, da mai departe! Uite, eu imi pun adresa de email si aici, ca si-asa a fost publica de la inceput: cornelia.ioana08@gmail.com
dadus:
Am ajuns si eu acasa aseara dupa ceva peripetii cu geografia Romaniei si cu indicatoarele rutiere,dar a fost OK ,am vazut zone faine care poate altfel nu le vedeam.
Da pozele compromitatoare sunt la mine :strambatura:.Putintica rabdare o sa le trimita Iulian are toate adresele voastre.
stelian:
Dragii mei, nu vreti sa aflati si opinia unui new entry?..... sa o luam cu inceputul: dupa un slalom ambitios printre intarziatii de pe DN1, o inserare frumoasa pe valea Prahovei, si o continua alternare de faza lunga-faza scurta pe serpentinele de coborare spre Rasnov, am reusit sa ajung in locatia prestabilita. Ce a urmat mai apoi? Nu se poate spune in cuvinte! Ar trebui inventat un nou sistem de redare al imaginilor, mai mult decat 3D, un nou sistem de redare al sunetului, mai mult decat 5.1, si cu toate astea nu s-ar putea retrai "aventura din pensiunea popii din Rasnov". Va multumesc la toti cei mai vechi si cu mai multa experienta in astfel de evenimente pentru "perfuzia" de curaj de viata ce mi-ati facut si de bratele calduroase ce mi-ati intins, si nu in ultimul rand pentru strangerile in brate atat de inimoase ale Ancai...raman dator cu o bere, cu paiu' , bineinteles.
oti:
noroc cu soarele care i-a bronzat mai mult decat trebuie pe baietii nostrii, ca altfel imi pastram cutia de crema intreaga si nu mai aveam falci incleastate de atata ras. va puteti imagina ca se poate face febra musculara la falci!!?? :applause:
inca nu-mi revin din mahmureala evenimentului
; dupa 10 ore dormite in trei zile, calc in toate strachinile din casa (nu stiam ca am asa multe!) :slap:
Caroline:
--- Citat din: stelian din Luni, 30 Aprilie 2012, 14:42 ---Dragii mei, nu vreti sa aflati si opinia unui new entry?.....
--- Terminare citat ---
Bravo si tie, pentru curaj... Asa am "patit" si eu cand am venit de prima oara. :angel: De fapt, Anca ne-a cam dat "adunarea". :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă