Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 27 - 29 aprilie

<< < (37/46) > >>

adda:
Salutaree la toata lumea ! am ajuns si eu cu Bi-anca acasa...dar noi am facut si un mic popas pe la Albota sa mancam un pastrav bun, acum ma  apuc sa descarc pozele de la Gigi....abia astept sa le vad...desi imaginile si momentele in care am ras cu lacrimi nu cred ca o sa  le uit curand.... ;D ;D  :yeah:
A fost supeeeerrrrrr!!!!!!!  :dance: creme de la creme  :giggle: :kissing:

oti:
gabi si toti ceilalti - o sa va cruciti. eu zic sa va asteptati la ce e mai rau :whistle:

Mari_a:
Iuliaaaan!  :kissing:  Asteptam cu sufletu' la gura!  :D     :kissing:
dadus, mi se pare ca numai tu ai facut poze sambata seara....  :D pliiiz si la noi... macar la unu' , ca p-orma ne descurcam noi... ca doar suntem unsi cu toate alifiile!

(mmm miamiii pastravi....  :D  ce pacat ca noi, astia sudisti, nu ne-am putut abate... era in directia opusa...)

Caroline:
Oti, parca am facut un juramant de credinta ca nu spunem si nu aratam la nimeni nimic.  >:D
Eu, de exemplu, n-am nimic din serile de vineri si sambata... atata am ras ca pur si simplu am uitat de camera foto.  :strambatura:  :crazy2:  ;D

adda:
Multumim Gigi pt poze au iesit super , eu am facut numai cateva...nu prea le am cu pozatul  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă