Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 27 - 29 aprilie

<< < (36/46) > >>

oti:
mergem sa le ferecam, gigi, dar daca mai alegi un traseu cu un unghi de inclinare mai mic de 45 grade, nu ma mai joc! :surrender: sa doara picioarele si pe altii!

oti:
eu nu am primit pozele!!!!! :help: ajutati-ma si pe mine, traiasca-va familia! :worthy:

Mari_a:

--- Citat din: admin din Duminică, 29 Aprilie 2012, 18:20 ---Ca parca am zarit-o si pe ea pe-acolo...
--- Terminare citat ---

Cine? Unde? Care? Eu nu stiu nimic...  :whistle:
De vreo juma' de ora am intrat in casa. Am rasturant vraiste tot si am fugit la calculator: inca nu plecasem din Rasnov cand am aflat de la adda ca avem poze pe mail! Acum le descarc, ca mooor de curiozitate!
Eu am avut toata casa cu mine, insa am uitat sa iau ce era mai important: aparatul de fotografiat! Asa ca, rogu-va, trimiteti-mi si mie!
Acum ar trebui sa scriu despre zilele petrecute cu voi... Dar trebuie intai sa ma adun... sa ma lipezesc  :giggle: Nu-mi e clar decat faptul ca a fost taaaaaaare fain!  :yeah:  Abia astept sa va revad!

Iti trimit eu pozele oti. Sper sa "te ajunga", ca eu pe soseaua Rasnovului n-am reusit!  :D Da' de ce atata graba?!  :giggle:

almi_gabi:
Bine ati revenit plini de veselie si amintiri placute, cu baterile incarcate si optimismul la maxim  :thumbup:

Caroline:
Ahaaa, deci la Oti era filmul cu pricina, si pe acela il vrem! Oti, cred ca ai adresa si adresa mea de email in lista de la revelion. Daca n-ai primit inca pozele, da-mi un mail si ti le fac forward.

Gabi, putintica rabdare, ceva imi spune ca nu toate capetele rautatilor au ajuns inca acasa si pe forum... sa vezi atunci.  :laugh:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă