Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
Caroline:
Startu' la poze. Eu n-am facut prea multe, doar cateva imagini care mi-au placut. Cele mai importante sunt cele din suflet. oO
oti:
salutare, glumetilor! m-am chinui sa slabesc 5 kg inainte de aceasta excursie si am pus la loc vreo 2 kg. va pedepsesc pentru asta si comand mai multa crema! aviz amatorilor!!!! :thumbup:
admin:
Tot am mai intrat un pic pe-aici. Am incercat sa ma odihnesc un pic inainte de plecare, dar parca pot?! Cum ma asez in pat, cum sunt cu gandul inapoi la Rasnov...Nu-mi iese din minte seara de sambata cu Iuliana&Anca show! Doamne cat am putut rade! Si pe drum povesteam cu Samiza tot de asta.
Caroline, i-am dat lui Iulian adresele voastre pt a va putea transmite filmuletele. Eu il astept pe cel de la Oti, pe care mi l-a aratat inainte de plecarea spre cetate.
oti:
si joe cocker va ocupa de acum incolo un loc special in inima mea :giggle:
daca va transmit filmul, promiteti ca nu-l veti deconspira rechinilor, ca ramanem fara dragul de nicu. :dance:
admin:
Sa facem juramant de credinta Mari_a ta! Ca parca am zarit-o si pe ea pe-acolo...
Totul ramane in "familie"! Oricum cine n-a fost la Rasnov, nu are cum sa inteleaga spiritul si hazul acestei tabere. Daca ii spui alifie, claxon sau furculita oricaruia dintre cei de la saturdaynight show cu siguranta ca va incepe instantaneu sa rada, dar pt orice altcineva aceste cuvinte insa nu inseamna nimic. Cu atat mai mult o poza sau un filmulet scos din context. Mai mult, cine stie cum ar fi interpretat.
Glumele au fost atat de legate acolo intre ele incat formau parca un scenariu. Dar la fel ca si imaginile, nu stiu daca ar fi la fel de savuroase si mai ales de intelese, daca ar fi scoase din scenariul de sambata....Asa ca mai bine raman toate acolo, sub culmile cetatii....Sau mai bine sa ferecam totul in Pestera Cetatii?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă