Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
smartmimi:
eu suntb la Campulung Muscel si parca ma bate gandul sa va fac o vizita. Stiti ce program aveti maine pe la pranz?
admin:
Am ajuns din nou primul acasa. A fost un old (new) entry excelent! Ma bucur ca v-am revazut pe cei vechi, mi-a facut mare placere sa va cunosc pe cei noi. Am sa inchid aici, ma pregatesc de odihna, la noapte plecam spre Praga si trebuie sa-mi refac fortele. Pt ca bateriile mi le-am umplut la Rasnov. Iar saturday show a fost extraordinar, am ras cat nu stiu daca adunat am facut-o in ultimele luni. Anca si Iulia trebuie sa va lansati in standup comedy! Eu va voi fi cel mai fidel spectator!
Caroline:
Hallo, trupa de soc! :dance:
Cred ca in tabara asta a fost prima oara in viata mea cand am regretat ca n-am masina proprie, ca sa plec cand vreau eu si, de asemenea, ca stau (momentan) intr-un orasel pentru care trebuie sa ma gandesc din timp daca am sau nu legatura din Sibiu/Brasov in zilele libere oficiale. :((
Ma consolez totusi cu ideea ca n-am fost prima care am plecat, ci a treia, dupa Samiza si Gigi. ;)
Daca denumirea propusa de swingers-camp nu s-a pliat pe realitati, adevarul e ca totusi parca s-a realizat ceva in directia diferentei intre single si lonely... Rezultat: chiar nu ma mai simt "singura" deloc. :thumbup:
In incheiere, pe langa felicitarile (stiu ele, pentru cine) pentru show-ul creme de la creme de sambata seara... am ras pana ne-au curs lacrimile siroaie si ne-a durut burtica :happy:) eu as avea si o dedicatie speciala pentru bi_anca:
Bambi - Imi cant iubirea (music & lyrics)
La tiiiiineeeee! ;D
(Prietenii de la etaj care incercau sa doarma fara succes inainte de 4 dimineata stiu de ce ;D )
admin:
Am transmis un folder cu pozele. Sunt caldute inca...Daca cineva n-a primit folder-ul, sa ceara link-ul de la ceilalti participanti. Nu mai intru prea curand pe forum si nici nu mai am cum sa-l retransmit. Ultima zi si mai ales seara de sambata, nu am mai putut sa fac poze - mi se terminasera bateriile (la aparat :(), dar vreau sa am si eu cateva amintiri "vizuale" de atunci asa ca va rog sa-mi transmiteti si mie ceea ce ati fotografiat)
Inca rad cand imi amintesc... ;D ;D ;D
Caroline:
Multumim, Gigi, eu le-am primit. Daca ne trimiti si lista cu adresele de mail ale participantilor, ne putem organiza. (Si mie mi s-au terminat bateriile - de la aparatul foto, altfel, nu :D ) si camera mea n-a vrut deloc sa fac poze in pestera. :oops: De asemenea, il rugam pe Iulian sa imparta cu noi si filmuletele de vineri seara. :whistle:
Distractie placuta la Praga, Gigi! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă