Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 27 - 29 aprilie

<< < (24/46) > >>

oti:
maria, propunerea ramane valabila. poti sa vizitezi orasul noaptea sau sa te jocu cu catelul sub clar de luna (daca nu e innorat). :yeah:

luciamanta:

--- Citat din: wonderland din Joi, 19 Aprilie 2012, 07:40 ---Se pare că m-am înscris 3 zile prea tarziu în această comunitate interesantă. Observ că următoarea tabără New Entry este abia în noiembrie.
Dar, pe principiul nimic nu e întâmplător, probabil că asta era cel mai bun lucru care se putea întâmpla.

Salutare, tuturor :flori:

--- Terminare citat ---
Flori, te poti inscrie in oricare alta tabara. :)

adda:
off...mai e o saptamana  :dance:

wonderland:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 19 Aprilie 2012, 15:11 ---Flori, te poti inscrie in oricare alta tabara. :)

--- Terminare citat ---

Florile erau pentru voi, că am zis ca asa e frumos, să nu intru cu mâna goală :) Dar, poti să imi spui și Flori, Lucia, draga de tine.

bubulina:
hello! hello! Marie, de ce iti faci atatea probleme de transport.......nu te mai risti sa mergi cu noi? promit ca de data asta am sa fiu cuminte si ascultatoare.doar o am pe Mita ( pe care nu as da-o pt nimic in lume) mea langa mine. Am inteles ca ati vb cate ceva in privinta asta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă