Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
Annalys:
Buna Gigi si HRISTOS A INVIAT!
Am vazut ca Ioana vrea sa mearga in aceasta tabara.
Ii cedez eu locul, pentru ca, din pacate nu pot sa mai ajung. Daca poate sa mearga in locul meu, sa imi spui, te rog, cum se procedeaza.
Multumesc.
Si pentru Cozia, daca vrea ii cedez locul ca nu pot sa ajung nici acolo.
admin:
Ia legatura direct cu ea, vezi ca ti-am transmis un Email cu adresa ei. Tineti legatura intre voi si faceti transferul de bani direct, nu prin agentie.
Annalys:
Multumesc frumos Gigi.
Am primit mailul.
Mari_a:
(Ce bine ca) nu mai e mult pana pe douazeci si sapteeee! *|*
Curajoasa cum (nu) sunt, nu m-as incumeta sa volanesc pe serpentinele de pe Paraul Rece, asa ca am inceput sa caut alte variante de transport... Pana acum am asa: tren Brasov+ceva pana la Rasnov (alt tren sau microbuz), ori microbuz pana pe la jumatea drumului, dormit p-acolo noaptea de joi/vineri si continuat drumul cu o masina a doua zi... (multumesc de oferta, ar fi fain, ne-am mai distra si noi un pic, asa, ca fetili' :D , ne-am pregati temeinic pentru Rasnov ;D , dar ma gandesc si cat pot sa lipsesc de la serviciu?!)
Daca cineva care pleaca vineri dimineata cu masina din Bucuresti m-ar putea lua si pe mine, i-as fi profund recunoscatoare!
wonderland:
Se pare că m-am înscris 3 zile prea tarziu în această comunitate interesantă. Observ că următoarea tabără New Entry este abia în noiembrie.
Dar, pe principiul nimic nu e întâmplător, probabil că asta era cel mai bun lucru care se putea întâmpla.
Salutare, tuturor :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă