Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 27 - 29 aprilie

<< < (25/46) > >>

Mari_a:
hello! hello! Da, da, am vorbit, multumesc! Nu-mi fac eu probleme cu tine la volan, ca stiu ca esti neinfricata!  :D Plus ca mai e si copilotu' cu ochii-n paishpe!  ;D  Insa ma gandeam ca joi sa dorm si eu ca omu' pe perna mea si vineri dis-de-dimineaaaata sa ma tot duc drept, precum rapidu', fara halte pe parcurs, ca personalu'... Sa vedem daca se face vreun grupaj din Bucuresti, desi daca ma uit pe lista... nu prea suntem de pe-aici...

varsator38:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 08 Aprilie 2012, 18:41 ---o sa contrazic orice precedent si o sa inventez reteta "Lasa-te de fumat si slabesti 15 kg".  *|*

--- Terminare citat ---

:applause: astept reteta...o poti adapta si la varianta"lasa-te de fumat si slabesti 3-4kg."?

Caroline:
Ai rabdare mai intai sa reusesc sa o inventez.  :-\

Mari_a:
Apropo de copilot, eu ma gandeam ca daca n-o fi si n-o fi cu transportul, sa-mi iau unu' profesionist...  :giggle: si sa purcedem impreuna la drum pe soselele patriei...  Dar, tot cautand variante in stanga si in dreapta, am aflat ca "una lume" intentioneaza sa-si prelungeasca sederea asa, ca de-o mini-vacanta de 1 Mai... La mine e musai sa ma intorc duminica...

Caroline:
Eu am liber si in 30, s-a hotarat la scoala. Se pare ca nu eram singura care mai avea nevoie de o vacanta dupa vacanta.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă