Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (74/86) > >>

almi_gabi:
Cat de departe ati dus discutia, deja androizi  si chestiunea de unamitate!
Desi nu sunt impotriva constructiei, cercetarii, imbunatatiri si folosirii robotilor nu cred ca asta e solutia de viitor, acesti roboti pana la urma pot fi invatati sa execute tot felul de lucruri dar nu cred ca pot compensa nevoia omului de a fi "uman", de a-si gasi un scop/ sens in viata. Sunt prea perfecti si oamenii nu rezista perfectiunii. Oameni isi pot dori la un moment dat in viata sa fie perfecti dar nu asta e motorul care ii duce mai departe, ci dorinta sa evolueze psihic, mental, emotional, spiritual.

Caroline:
Subscriu!  O0 Si mai e ceva. Eu, una, m-as plictisi ca cineva sa fie atat de previzibil sa-mi raspunda intotdeauna perfect la tot ceea ce spun/simt.  :P

bit:
Bre fetilor! Ufff, femeile...da`daca am putea fi sanatosi, fara sa ne mai imbolnavim, daca am trai mai mult, daca am avea capacitatea de a memora mai multe, daca am vedea mai bine (si de auzit, de mirosit chiar, la fel!)...ha? Asta nu-i bun, no? Tre`sa va duceti voi cu mintea hat pan`la Cucuietii din Deal! Hai bre, fiti un pic mai pamantene, ganditi-va la "upgrade"-uri mici care ne-ar face viata mai...nu stiu daca mai usoara (mai buna poate?), nu impingeti limitele fanteziei prea sus, asta voiam sa zic.

almi_gabi:

--- Citat din: bitek din Luni, 20 August 2012, 12:38 ---.....Hai bre, fiti un pic mai pamantene, ganditi-va la "upgrade"-uri mici care ne-ar face viata mai...nu stiu daca mai usoara (mai buna poate?)...

--- Terminare citat ---

uff, voi barbatii astia , repede va fuge mintea la "upgrade-uri" ( apropo' se numeste "tunate" !!!  :D )
ce face netul asta din voi !!  :slap:

si degeaba "upgrade-uri" si aud la 80 de ani ca la 30 si vad ca la 20 daca nu mai exista spontaneitatea si entuziasmul  de la tinerete.

mai vedeam zilele trecute prin nu's ce ziar pe mama lui Stallone la 90 de ani aratand ca la 40, doar ca nu mai are discernamantul unde sa se opreasca si avea o fata diforma cu niste buze imense si arata groaznic, pacat de corp care era "upgradat" incredibil!  :whistle:

bit:
Bre, io vreau sa vad tuning-ul (cum ii zici tu) ala pe mine, nu pe altcineva! Si nu-i vorba de silicoane si botox! :strambatura: Ba chiar cred ca ma paste un soi de "tuning" cat de curand. "Ochelari" se cheama (nu de alta, da` ocserv de ceva timp ca ma zgaiesc cam mult ca sa disting diverse detalii). Nu ma-ncanta deloc  :-[  ba chiar sper sa ma-nsel si sa fie doar o oboseala cronica si foarte pronuntata la oachile mele.
Si acum revin la ce spuneam mai sus, nu era bine sa nu am problema asta deloc?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă