Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (75/86) > >>

Matei:

--- Citat din: Caroline din Luni, 20 August 2012, 12:21 ---Subscriu!  O0 Si mai e ceva. Eu, una, m-as plictisi ca cineva sa fie atat de previzibil sa-mi raspunda intotdeauna perfect la tot ceea ce spun/simt.  :P

--- Terminare citat ---

il programezi in asa fel incat sa nu mai fie previzibil!

--- Citat din: bitek din Luni, 20 August 2012, 12:38 ---Bre fetilor! Ufff, femeile...da`daca am putea fi sanatosi, fara sa ne mai imbolnavim, daca am trai mai mult, daca am avea capacitatea de a memora mai multe, daca am vedea mai bine (si de auzit, de mirosit chiar, la fel!)...ha? Asta nu-i bun, no? Tre`sa va duceti voi cu mintea hat pan`la Cucuietii din Deal! Hai bre, fiti un pic mai pamantene, ganditi-va la "upgrade"-uri mici care ne-ar face viata mai...nu stiu daca mai usoara (mai buna poate?), nu impingeti limitele fanteziei prea sus, asta voiam sa zic.

--- Terminare citat ---

de acord cu upgradarea din pdv sanatate: nu v-ati bucura sa nu mai mergeti la dentist? cine nu s-ar bucura sa-i ramana podoaba capilara intacta?

Matei:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 20 August 2012, 13:06 ---si degeaba "upgrade-uri" si aud la 80 de ani ca la 30 si vad ca la 20 daca nu mai exista spontaneitatea si entuziasmul  de la tinerete.

--- Terminare citat ---

nu stiu de ce ar trebui sa dispara entuziasmul si spontaneitatea dupa anumita varsta... dar daca asa s-ar intampla, am avea posibilitatea sa le setam si pe ele, sa mearga de mana cu auzul si vederea de la 20!  :)

Caroline:

--- Citat din: bitek din Luni, 20 August 2012, 13:36 ---Si acum revin la ce spuneam mai sus, nu era bine sa nu am problema asta deloc?

--- Terminare citat ---

Ca de obicei, raspunsul se afla in intrebare. Ba da. Da' Gabi, fiind moderator, tre' sa taifuneze un pic spiritele pe-aici. Si bine face!  O0

Doua puncte de vedere aici:

1. Niciun fel de upgrade nu e posibil, daca nu vine din interior (intai ca vointa si pe urma ca putinta). Eu cred ca avem tot ce ne trebuie. Doar ca nu mai stim sa utilizam decat vreo 10% din ce avem. Raspunsul nu e sa inventam altceva decat suntem, ci sa fim. 100%. Restul e detalii... cum ar fi, de exemplu, ca in mod absolut aleatoriu, mie imi plac barbatii cu chelie.  :P

2. Io recunosc ca barbatii sunt mai pragmatici, asa ca nu ma supar deloc daca procentul barbatilor cercetatori si inventatori e mult mai mare decat al femeilor. In toate exista o compensatie...  Sa-i lasam pe ei sa faca o lume mai buna, ca atunci cand or vedea ca nu le iese cu roboteii sau tratamentele miraculoase, tot la mama natura vin. :strambatura:

silviu:

--- Citat din: Caroline din Luni, 20 August 2012, 15:49 ---Da' Gabi, fiind moderator...
--- Terminare citat ---
la avatar scrie ca e hero member... asta inseamna ca e moderator ???

Caroline:
De ce n-o lasi pe ea sa raspunda, Silviu, daca gresesc?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă