Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (73/86) > >>

Caroline:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 18 August 2012, 20:55 ---Eu zic ca diferenta o face constiinta (Si constienta, da` ma rog, ridicam standardul prea sus).
Exact asta raspund si eu (oficial) la scoala.

Si mult nu mai e pana masinile vor trece testul Turing.
Gresit. Masinile nu pot fi mai presus de interesele si lacunele oamenilor atata timp cat au fost create de acestia.

--- Terminare citat ---

Neoficial... Faptul ca te nasti iti da dreptul doar sa fii catalogat ca mamifer.  :)
Cred ca, in pofida arogantei noastre (fie si numai ca Dumnezei ai tehnologiei), suntem o prea mica parte a unui intreg pe care nu avem capacitatea sa-l intelegem ca sa ne raspundem la aceasta intrebare. Si, de fapt, nici nu trebuie sa ne punem intrebarea, trebuie doar sa facem ce trebuie in acest intreg... ca sa fie bine si prin "partile" noastre. Iar tehnologia nu este raspunsul corect aici. Vezi filmul de la almi_gabi...  ;)

bit:
Ba io zic ca e. Unul dintre raspunsuri. (daca prin tehnologie includem si genetica si in general orice alta forma de augmentare). Putem evolua.

Matei:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 18 August 2012, 21:07 ---Neoficial... Faptul ca te nasti iti da dreptul doar sa fii catalogat ca mamifer.  :)
........... Si, de fapt, nici nu trebuie sa ne punem intrebarea, trebuie doar sa facem ce trebuie in acest intreg... ca sa fie bine si prin "partile" noastre.

--- Terminare citat ---

si care-ar fi acel "ce trebuie"?

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 18 August 2012, 21:23 ---Ba io zic ca e. Unul dintre raspunsuri. (daca prin tehnologie includem si genetica si in general orice alta forma de augmentare). Putem evolua.

--- Terminare citat ---

putem evolua, cum?

P.S. dure intrebari pentru un single! ;)

bit:
Pai si imbunatatirea la nivel fizic (genetic vorbind) poate fi o evolutie. Care poate determina, la randul ei, salturi evolutive la alte niveluri.

Caroline:
Pentru mine conteaza mai mult la nivel spiritual. Nu ca restul n-ar fi importante, dar de obicei, tot restul vine de la sine cand incepe de la cap.  :) Parerea mea. Nu vreau sa conving pe nimeni.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă