Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 12 August 2012, 10:05 ---pe mine s-au razbunat experientele neacumulate. cand trebuia sa fim singuri, sa ne traim nebunia varstei si sa acumulam- poate suna intr-un fel, dar asa e- eram casatoriti. cand trebuie sa fim casatoriti, suntem singuri. daca as fi atat de desteapta sa inteleg toate lectiile care mi-au fost date, as fi mai fericita. din pacate pentru mine, inca nu pot sa iau lucrurile asa cum vin si cum sunt.
--- Terminare citat ---
mai incearca. o sa reusesti. cand o sa inveti acceptarea o sa-ti fie bine. :)
steliana:
--- Citat din: micaela din Duminică, 12 August 2012, 09:39 ---dar spune si tu, Stel, daca la varsta aia ai fi renuntat asa usor la un om bun, de incredere, foarte iubitor, inalt, frumos si ...cu mustata? ;D
--- Terminare citat ---
te bat - mi-ai rascolit amintirile - ... cu un raspuns! ei, afla ca da! am renuntat la un astfel de om - exact cum il descrii - tocmai pentru ca nu l-am putut face unic.
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Duminică, 12 August 2012, 10:40 ---mai incearca. o sa reusesti. cand o sa inveti acceptarea o sa-ti fie bine. :)
--- Terminare citat ---
nu ma plang. imi este bine. doar ca uneori ma intreb "ce-ar fi fost daca...". complet aiurea si inutil. cred sincer ca singuratatea in 2 este infinit mai nociva decat singuratatea in 1..sa-i zicem. saptamana trecuta am facut o razie prin carturesti, am stat cat am avut chef, cam 1 ora jumate- m-am jurat ca nu-mi mai tine nimeni contoar ever- si pe urma am intrat la un restaurant sa mananc. singura, de capu' meu. m-am uitat la 2 cupluri, mese diferite, luau masa: nu vorbeau, da' deloc, una fuma absent, ailalalta nu's ce facea, in timp ce legitimii butonau telefoanele. la un moment dat aud unu zicandu-i nevestei: nu-ti lua desert, te-ai facut cat malu'...eu mi-am luat desert, ca am grija sa nu ma fac cat malu'.. ^-^
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 12 August 2012, 11:20 ---nu ma plang. imi este bine. doar ca uneori ma intreb "ce-ar fi fost daca...". complet aiurea si inutil. cred sincer ca singuratatea in 2 este infinit mai nociva decat singuratatea in 1..sa-i zicem. saptamana trecuta am facut o razie prin carturesti, am stat cat am avut chef, cam 1 ora jumate- m-am jurat ca nu-mi mai tine nimeni contoar ever- si pe urma am intrat la un restaurant sa mananc. singura, de capu' meu. m-am uitat la 2 cupluri, mese diferite, luau masa: nu vorbeau, da' deloc, una fuma absent, ailalalta nu's ce facea, in timp ce legitimii butonau telefoanele. la un moment dat aud unu zicandu-i nevestei: nu-ti lua desert, te-ai facut cat malu'...eu mi-am luat desert, ca am grija sa nu ma fac cat malu'.. ^-^
--- Terminare citat ---
;D voila, priveste lucrurile din acest unghi si-o sa vezi cum ti se lumineaza orizontu' tot mai mult. :) mai cugeta si vei descoperi cate alte avantaje sunt...
si-apoi... pentru momentele cand te simti foarte singura... exista excursiile si forumul SC. ajuta foarte. :)
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 12 August 2012, 10:05 --- cand trebuie sa fim casatoriti, suntem singuri.
--- Terminare citat ---
ei, uite pe-asta n-o pricep. de ce ar trebui sa fim casatoriti?
daca ar fi sa vad un must dinacesta, creca l-as plasa in tineretea cu crescutul copiilor.
nu e o disfunctie sa fii single. e o stare care trebuie privita ca o normalitate alternativa normalitatii de cuplu. intelegand lucrurile asa , frustrarea se diminueaza considerabil. acest must pe care-l avem noi, in capsorul nostru, ne impovareaza inutil.
daca exista un must in viata asta, acela e IUBIREA. daca ea nu e....nimic nu e...
e pareru' meu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă