Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
bit:
si a lui Marin Preda :strambatura: ;D
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Duminică, 12 August 2012, 11:35 ---ei, uite pe-asta n-o pricep. de ce ar trebui sa fim casatoriti?
daca ar fi sa vad un must dinacesta, creca l-as plasa in tineretea cu crescutul copiilor.
nu e o disfunctie sa fii single. e o stare care trebuie privita ca o normalitate alternativa normalitatii de cuplu. intelegand lucrurile asa , frustrarea se diminueaza considerabil. acest must pe care-l avem noi, in capsorul nostru, ne impovareaza inutil.
daca exista un must in viata asta, acela e IUBIREA. daca ea nu e....nimic nu e...
e pareru' meu.
--- Terminare citat ---
ma rog, mi-a iesit casatoriti, zii in cuplu. nicio stare nu-i un "must". da cine-a zis ca disfuctie sa fi singur?? draga mea, sunt lucrurile muuult mai rele pe lume!!!
micaela:
suntem absolut de acord. :)
micaela:
--- Citat din: bitek din Duminică, 12 August 2012, 11:37 ---si a lui Marin Preda :strambatura: ;D
--- Terminare citat ---
da, da. ziceam ca-i parerea mea tot paragrafu' cu toate consideratiile lui adanci ;D :strambatura:
micaela:
--- Citat din: steliana din Duminică, 12 August 2012, 10:57 ---te bat - mi-ai rascolit amintirile - ... cu un raspuns! ei, afla ca da! am renuntat la un astfel de om - exact cum il descrii - tocmai pentru ca nu l-am putut face unic.
--- Terminare citat ---
am descoperit acest mare adevar "dupa" si, din pacate, am indreptat greseala mult mai tarziu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă