Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
micaela:
--- Citat din: steliana din Duminică, 12 August 2012, 09:27 ---...mmm... ::) daca ti-a scapat persoana lui, si te-ai ghidat dupa concepte, ti-a scapat ceva extrem de important, de pretios ... tocmai ceea ce il facea unic; realitatea! imi place sa privesc in omul de langa mine, tocmai ceea ce nu se vede, arata. cred ca prin asta gasesc vibratia diferita, in ciuda tuturaor asemanarilor. abia acum iti dai seama de ceea ce a fost realitate, pentru ca ai trait relatia ca pe o experienta directa.
si mai e ceva - cel putin pentru mine; niciodata nu voi inlocui dorinta cu preferinta! :)
--- Terminare citat ---
da, stiu. am rationat mai mult decat m-am "ascultat" pe mine. imi asum imaturitatea de atunci.
si, da, foarte frumos spus; "niciodata nu voi inlocui dorinta cu preferinta". exact asta am facut. il "preferam" celorlalti, pentru toate calitatile lui.
dar spune si tu, Stel, daca la varsta aia ai fi renuntat asa usor la un om bun, de incredere, foarte iubitor, inalt, frumos si ...cu mustata? ;D
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Duminică, 12 August 2012, 09:39 ---da, stiu. am rationat mai mult decat m-am "ascultat" pe mine. imi asum imaturitatea de atunci.
si, da, foarte frumos spus; "niciodata nu voi inlocui dorinta cu preferinta". exact asta am facut. il "preferam" celorlalti, pentru toate calitatile lui.
dar spune si tu, Stel, daca la varsta aia ai fi renuntat asa usor la un om bun, de incredere, foarte iubitor, inalt, frumos si ...cu mustata? ;D
--- Terminare citat ---
pe mine s-au razbunat experientele neacumulate. cand trebuia sa fim singuri, sa ne traim nebunia varstei si sa acumulam- poate suna intr-un fel, dar asa e- eram casatoriti. cand trebuie sa fim casatoriti, suntem singuri. daca as fi atat de desteapta sa inteleg toate lectiile care mi-au fost date, as fi mai fericita. din pacate pentru mine, inca nu pot sa iau lucrurile asa cum vin si cum sunt.
Matei:
--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 11 August 2012, 20:38 ---My name is ebolaaaaa! :D
--- Terminare citat ---
Hi, EBO! ;)
steliana:
draga mea... stii ca nu-mi place sa ma destainui, desi cu voi am facut-o de multe ori ... offf...pai ... din tot ce spui aici, carui element ai dat valoare - vorbesc de valoarea in sine? acel om - pentru mine - oricat de frumos si cu mustata ar fi fost, daca intr-o zi s-ar fi schimbat din oricare cauza - s-a accidentat la barbierit si si si-a taiat o parte din buza cu tot cu nustata - pentru mine ar fi fost acelasi... el, ar fi doar el! adevarat, experientele placute fac viata agreabila; cele dureroase in schimb, scot din noi la iveala ceea ce ne-a scapat...
vorbind despre dorinta ... ai fi fericita daca unele dintre ele ar fi fost indeplinite? in ce ar consta implinirea?
aici, nu vad pasiunea! sa revin la valoarea in sine? :)
sa nu-mi zici ca sunt berbeaca, chiar daca sunt!
micaela:
--- Citat din: steliana din Duminică, 12 August 2012, 10:23 ---draga mea... stii ca nu-mi place sa ma destainui, desi cu voi am facut-o de multe ori ... offf...pai ... din tot ce spui aici, carui element ai dat valoare - vorbesc de valoarea in sine? acel om - pentru mine - oricat de frumos si cu mustata ar fi fost, daca intr-o zi s-ar fi schimbat din oricare cauza - s-a accidentat la barbierit si si si-a taiat o parte din buza cu tot cu nustata - pentru mine ar fi fost acelasi... el, ar fi doar el! adevarat, experientele placute fac viata agreabila; cele dureroase in schimb, scot din noi la iveala ceea ce ne-a scapat...
vorbind despre dorinta ... ai fi fericita daca unele dintre ele ar fi fost indeplinite? in ce ar consta implinirea?
aici, nu vad pasiunea! sa revin la valoarea in sine? :)
sa nu-mi zici ca sunt berbeaca, chiar daca sunt!
--- Terminare citat ---
glumeam. frumusetea a avut un cuvant prea mic de spus. am subliniat faptul ca avea mustata (si-a ras-o cand am divortat; n-o mai are) pentru ca stiam ca ai o preferinta pentru ;D
pai asta am spus: nu a existat pasiune deloc, desi mi-era foarte drag...insa ca un frate. muuult mai tarziu am inteles ce ar fi trebuit sa fie.
nu-ti spun ca esti berbeaca ;D si, oricum, n-ar fi niciun defect. dimpotriva. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă