Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
Matei:
--- Citat din: steliana din Joi, 09 August 2012, 22:55 ---la baza oricarui bine, se afla o mare suferinta :)
--- Terminare citat ---
cum adica sa se afle suferinta la baza oricarui bine? poate nu am inteles eu despre ce este vorba. dar atunci cand fac bine cuiva, acel bine se reflecta si asupra mea.
Guesswho:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 10 August 2012, 17:24 ---draga mea, nu-i chiar asa de simplu, nu toate-s in alb si negru. relatiile sunt parca din ce in ce mai complicate, nu-i chiar corect sa pun eticheta cuiva pana nu traiesc in papucii ei(lui). p'afara-i vopsit gardu'...sa sti ca nu-i chiar la indemana oricum sa-si ia viata in maini: tu esti norocoasa care si-a permis asta, eu sunt norocoasa care si-a permis asta..
--- Terminare citat ---
asa-i, Lili, relatiile sunt din ce in ce mai complicate sau complicam noi lucrurile simple cu tot felul de asteptari.... nu stiu...
daca-i simplu sau nu, alb sau negru, cred ca mai putin conteaza, ceea ce am exprimat reprezinta doar parerea mea vis-avis de subiect. nu judec pe nimeni ca nu-i treaba mea, fiecare e liber sa traiasca asa cum vrea. nush cat de norocoasa sunt, dar realista si cu capul pe umeri sigur ca sunt. :)
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 10 August 2012, 17:24 ---draga mea, nu-i chiar asa de simplu, nu toate-s in alb si negru. relatiile sunt parca din ce in ce mai complicate, nu-i chiar corect sa pun eticheta cuiva pana nu traiesc in papucii ei(lui). p'afara-i vopsit gardu'...sa sti ca nu-i chiar la indemana oricum sa-si ia viata in maini: tu esti norocoasa care si-a permis asta, eu sunt norocoasa care si-a permis asta..
--- Terminare citat ---
mda, din pacate...sunt situatii in care ea, sau chiar si el, raman captivi intr-un cuplu frustrant pentru ca nu au posibilitatea sa-si ia viata in maini, sau cel putin aparentele asa arata. De fapt, daca esti hotarat intr-o directie, apar cu timpul si solutiile, insa uneori iti trebuie un enorm curaj sa te arunci in necunoscut cu minuscule sanse de bine...
Caroline:
Poti foarte bine sa ramai captiv si in relatia cu tine insuti, nu numai intr-un cuplu... cel mai trist este ca atunci chiar nu mai ai pe cine sa dai vina...
Matei:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 23:02 ---Poti foarte bine sa ramai captiv si in relatia cu tine insuti, nu numai intr-un cuplu... cel mai trist este ca atunci chiar nu mai ai pe cine sa dai vina...
--- Terminare citat ---
cred ca eu sunt intr-o astfel de relatie pe moment dar mi-e bine asa. in plus nu m-ar ajuta cu nimic sa am pe cine sa dau vina. de ce ar trebui sa dam vina pe altcineva? dupa umila mea parere, responsabilitatea este cam in aceesi masura a amandurora. cinstit este sa nu dai vina pe celalalt, incepe cu tine in primul rand, la modul general vorbesc. daca acum, in loc sa ma duc si termin proiectul acela care tot asteapta, eu stau si o ard pe-aici, nu inseamna ca forumul este vinovat cu ceva. I put the blame on me, pentru ca eu sunt cel care tot amana sa se apuce de treaba. si daca mai devreme am fost sa fumez o tigara, in relatia mea cu tigara, nu ea este vinovata, ea statea frumos in pachet, eu am luat-o la plimbare, tot ca sa mai treaca ceva timp pana ma afund in lucru.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă