Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (52/86) > >>

steliana:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 13:33 ---Subscriu.  O0 Dintre toate, mie asta mi se pare cea mai adevarata.

--- Terminare citat ---

da, alt adevar extraordinar!
exact ca acela despre care am mai spus: tot ce urca ... si coboara.
indiferent de moment, trebuie sa constientizam ca ne apartine doar atat cat il traim pana la epuizare.

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 09 August 2012, 22:31 ---ma indoiesc sincer de "superbul" lor interior daca stau alaturi de barbati fara nimic (si nu ma refer la partea materiala). daca s-ar pretui cat de cat ca persoane ar alege ce e mai bine pentru ele. eu decat sa traiesc o frumoasa singuratate in doi aleg sa traiesc frumos de una singura, asa macar nu suport toanele nimanui  ;D
 intr-o relatie intri de bunavoie si iesi daca nu te multumeste, nu te tine nimeni cu forta. cu siguranta ca e alegerea lor sa ramana in acele relatii.
motivele pentru care stau unele/unii in relati sunt scuze ca sa nu-si ia viata in maini, crede-ma. si n-o spun din carti, ci din experienta proprie.
ma bucur sa aud ca esti ok  :)

--- Terminare citat ---
draga mea, nu-i chiar asa de simplu, nu toate-s in alb si negru. relatiile sunt parca din ce in ce mai complicate, nu-i chiar corect sa pun eticheta cuiva pana nu traiesc in papucii ei(lui). p'afara-i vopsit gardu'...sa sti ca nu-i chiar la indemana oricum sa-si ia viata in maini: tu esti norocoasa care si-a permis asta, eu sunt norocoasa care si-a permis asta..

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 13:33 ---Subscriu.  O0 Dintre toate, mie asta mi se pare cea mai adevarata. Poate ca e ar fi timpul sa ne autoeducam sa percepem durerea ca pe un binevenit semnal de alarma ca ceva nu e bine, decat ca pe un disconfort de "anesteziat". Asa este si din punct de vedere biologic. Si cred ca nimic nu ni s-a dat degeaba in aceasta viata... nici macar durerea.  ;)

--- Terminare citat ---
eu mai cred ca repetam aceeasi greseala pana invatam ceva din ea. draga mea, daca as avea atatea colturi pentru cate locuri de dat cu capu' mi-ar trebui..

Caroline:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 10 August 2012, 17:24 ---...sa sti ca nu-i chiar la indemana oricum sa-si ia viata in maini

--- Terminare citat ---

Uite, eu inca nu-s sigura ca fac asta, desi ma intretin singura...

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 20:39 ---Uite, eu inca nu-s sigura ca fac asta, desi ma intretin singura...

--- Terminare citat ---
Caroline, fiecare traieste cum vrea, dar mai ales cum poate. Asta am citit-o intr-o carte a Ilenei Vulpescu. Mi-a ramas asta: "cum poate". Cat adevar. Si cat de crud.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă