Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (51/86) > >>

Matei:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 10 August 2012, 12:55 ---Matei, a fi singur nu-i cea mai mare problema din lume. Cand nu-mi pica bine- si de multe ori nu-mi pica- tratez cu umor si autoironie. Mi-ar placea sa fie altcumva, da' daca nu-i, asta e. Am scris mai sus: anii nu-i pot intoarce si nici viata nu se traieste cu amanare. Cat priveste acel nimic...sti la ce ma refer, nu la tenisii verzi asortati la maiou cu gaurele. Daca tii musai, dezvolt.

--- Terminare citat ---

am inteles, nu e nevoie sa mai dezvolti. si eu urmez acelasi "tratament" cand e nevoie.  :)

Matei:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 09 August 2012, 22:40 ---unora nu le pasa de ridicol, iar a intra in gratii domnului potent financiar la bratul caruia se afiseaza e mai important pt ele decat stima de sine.
altele o fac din dorinta disperata de a avea un partener, oricare ar fi el.
altele cad in ridicol pt ca.....asa-s ele.

--- Terminare citat ---
trist, doamna trist, dincolo era mai vesel!  :)

Matei:

--- Citat din: steliana din Joi, 09 August 2012, 23:24 ---nimic mai adevarat! cumplit de adevarat!

"tot ceea ce ce suntem este rezultatul a ceea ce gandim." - Buddha

"aici este barca; acolo, pe taramul opus se aflta tinta voastra. nu credeti cuvintele mele despre ceea ce veti gasi acolo; duceti-va si descoperiti singuri." - Buddha

am descoperit ca ceea ce pentru "toti" inseamna nimic, pentru mine inseamna totul!

exteriorul, reflecta interiorul; cum poate un om frumos sa existe langa nimic? doar daca "nimic", nu spune nimic, altora...

--- Terminare citat ---

foarte frumos punct de vedere asupra nimicului... da, asa este, de multe ori este suficient doar sa meditezi un pic mai mult si sa vezi lucrurile si din "cealalta perspectiva"; felicitari, steliana.

Caroline:

--- Citat din: steliana din Joi, 09 August 2012, 22:55 ---la baza oricarui bine, se afla o mare suferinta :)

--- Terminare citat ---

Subscriu.  O0 Dintre toate, mie asta mi se pare cea mai adevarata. Poate ca e ar fi timpul sa ne autoeducam sa percepem durerea ca pe un binevenit semnal de alarma ca ceva nu e bine, decat ca pe un disconfort de "anesteziat". Asa este si din punct de vedere biologic. Si cred ca nimic nu ni s-a dat degeaba in aceasta viata... nici macar durerea.  ;)

steliana:

--- Citat din: Matei din Vineri, 10 August 2012, 13:22 ---foarte frumos punct de vedere asupra nimicului... da, asa este, de multe ori este suficient doar sa meditezi un pic mai mult si sa vezi lucrurile si din "cealalta perspectiva"; felicitari, steliana.

--- Terminare citat ---

multumesc, pentru apreciere. mi-ar fi placut sa vorbesc dpdv al meditatiei ...
atata timp cat am putut vedea totul in "nimicul" meu , ma intreb ... exista mai mult ca "nimic"? ;D

cand vreau, totul e posibil!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă