Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (50/86) > >>

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Joi, 09 August 2012, 21:56 ---pentru guesswho:
disperate, disperate, de acord cu tine.  dar asa de mult incat sa nu vada ridicolul care le paste? de fapt am observat ca unora dintre confratii mei le place sa li se dea multa atentie si se simt chiar foarte mandri de ei. 
barbati disperati nu stiu daca am cunoscut, poate disperati dupa sex...  ;)

--- Terminare citat ---
unora nu le pasa de ridicol, iar a intra in gratii domnului potent financiar la bratul caruia se afiseaza e mai important pt ele decat stima de sine.
altele o fac din dorinta disperata de a avea un partener, oricare ar fi el.
altele cad in ridicol pt ca.....asa-s ele.

am intalnit barbati disperati, au acel "ceva" care te pune in garda imediat. sunt cei dornici de a avea o relatie cu orice pret, cu oricine, numai "in randul lumii" sa se vada, de parca daca e single e paria....
cealalta categorie de care spui e in libertate si la discretie. si-s gratis... ;D

Emi 53:

--- Citat din: steliana din Joi, 09 August 2012, 21:50 ---am iertat in aceeasi clipa; am fost judecata si condamnata: slaba; si totusi am dat iertare ofensei ...
cineva spunea:cand binele iubitului tau insemna mai mult decat propriul tau bine, atunci esti cu adevarat indragostita.
am incercat asta, mi-a iesit, m-am eliberat!
schimbarea ... vine odata cu ea! :)

--- Terminare citat ---
Iertarea nu cred ca este un act de vointa,iertarea din suflet Eu am dorit sa iert dar nu a fost suficient, a trebuit sa trec prin multa suferinta ,,probabil ca a fost lectia mea de viata.iMa bucur pt. tine ca ai reusit pt binele tau.

steliana:

--- Citat din: Emi 53 din Joi, 09 August 2012, 22:45 ---Iertarea nu cred ca este un act de vointa,iertarea din suflet Eu am dorit sa iert dar nu a fost suficient, a trebuit sa trec prin multa suferinta ,,probabil ca a fost lectia mea de viata.iMa bucur pt. tine ca ai reusit pt binele tau.

--- Terminare citat ---

la baza oricarui bine, se afla o mare suferinta :)

steliana:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 09 August 2012, 18:01 ---esti ceea ce gandesti :)

--- Terminare citat ---

nimic mai adevarat! cumplit de adevarat!

"tot ceea ce ce suntem este rezultatul a ceea ce gandim." - Buddha

--- Citat din: Matei din Joi, 09 August 2012, 21:44 --- la ce se refera acel nimic?

--- Terminare citat ---

"aici este barca; acolo, pe taramul opus se aflta tinta voastra. nu credeti cuvintele mele despre ceea ce veti gasi acolo; duceti-va si descoperiti singuri." - Buddha

am descoperit ca ceea ce pentru "toti" inseamna nimic, pentru mine inseamna totul!

exteriorul, reflecta interiorul; cum poate un om frumos sa existe langa nimic? doar daca "nimic", nu spune nimic, altora...

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Matei din Joi, 09 August 2012, 21:44 ---clasicul "femeia bine aranjata, imbracata la patru ace, el in bascheti si sort?!" sau la ce se refera acel nimic? daca te-ai impacat cu singuratatea ta, e de bine! :)

--- Terminare citat ---
Matei, a fi singur nu-i cea mai mare problema din lume. Cand nu-mi pica bine- si de multe ori nu-mi pica- tratez cu umor si autoironie. Mi-ar placea sa fie altcumva, da' daca nu-i, asta e. Am scris mai sus: anii nu-i pot intoarce si nici viata nu se traieste cu amanare. Cat priveste acel nimic...sti la ce ma refer, nu la tenisii verzi asortati la maiou cu gaurele. Daca tii musai, dezvolt.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă