Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (49/86) > >>

Matei:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Joi, 09 August 2012, 20:18 --- vorbeam in general. n-am suficienta imaginatie sa-ti descriu cate femei superbe si pe interior si pe exterior sunt langa barbati fara nimic. simplu- fara nimic. sa nu zici ca-i alegerea lor. sunt insa atat de singure..mie mi-e ok, ce-i al meu o sa fie cand va fi.

--- Terminare citat ---

clasicul "femeia bine aranjata, imbracata la patru ace, el in bascheti si sort?!" sau la ce se refera acel nimic? daca te-ai impacat cu singuratatea ta, e de bine! :)

steliana:

--- Citat din: Emi 53 din Joi, 09 August 2012, 21:09 --- nu am fost capabila sa iert cu adevarat decat dupa multi ani Schimbarea adevarata in cazul meu a fost atunci cand am privit fosta relatie cu mai multa toleranta.

--- Terminare citat ---

am iertat in aceeasi clipa; am fost judecata si condamnata: slaba; si totusi am dat iertare ofensei ...
cineva spunea:cand binele iubitului tau insemna mai mult decat propriul tau bine, atunci esti cu adevarat indragostita.
am incercat asta, mi-a iesit, m-am eliberat!
schimbarea ... vine odata cu ea! :)

micaela:

--- Citat din: steliana din Joi, 09 August 2012, 21:50 ---am iertat in aceeasi clipa; am fost judecata si condamnata: slaba; si totusi am dat iertare ofensei ...
cineva spunea:cand binele iubitului tau insemna mai mult decat propriul tau bine, atunci esti cu adevarat indragostita.
am incercat asta, mi-a iesit, m-am eliberat!
schimbarea ... vine odata cu ea! :)

--- Terminare citat ---
doar iertarea si acceptarea te fac liber cu adevarat, asa este.

Matei:
pentru guesswho:
disperate, disperate, de acord cu tine.  dar asa de mult incat sa nu vada ridicolul care le paste? de fapt am observat ca unora dintre confratii mei le place sa li se dea multa atentie si se simt chiar foarte mandri de ei. 
barbati disperati nu stiu daca am cunoscut, poate disperati dupa sex...  ;)

Guesswho:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Joi, 09 August 2012, 20:18 --- vorbeam in general. n-am suficienta imaginatie sa-ti descriu cate femei superbe si pe interior si pe exterior sunt langa barbati fara nimic. simplu- fara nimic. sa nu zici ca-i alegerea lor. sunt insa atat de singure..mie mi-e ok, ce-i al meu o sa fie cand va fi.

--- Terminare citat ---
ma indoiesc sincer de "superbul" lor interior daca stau alaturi de barbati fara nimic (si nu ma refer la partea materiala). daca s-ar pretui cat de cat ca persoane ar alege ce e mai bine pentru ele. eu decat sa traiesc o frumoasa singuratate in doi aleg sa traiesc frumos de una singura, asa macar nu suport toanele nimanui  ;D
 intr-o relatie intri de bunavoie si iesi daca nu te multumeste, nu te tine nimeni cu forta. cu siguranta ca e alegerea lor sa ramana in acele relatii.
motivele pentru care stau unele/unii in relati sunt scuze ca sa nu-si ia viata in maini, crede-ma. si n-o spun din carti, ci din experienta proprie.
ma bucur sa aud ca esti ok  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă