Draga iulielf, multumesc pentru comentariul tau… dupa cum ai vazut ca te indeamna si maria si crista si marcutza, te invit si eu sa abordezi toate subiectele care iti dau tarcoale prin cap, chiar aici, pe acest site. Deocamdata suntem in starea accea incipienta, amorfa, anonima, in care ne descoperim cate un pic, din franturi de idei, fraze, ganduri. Pentru ca pe parcurs sa devenim identitati cu anumita incarcatura magntica. Incarcatura ce ne va duce, acolo unde trebuie. Incercarea despre care povestesti este foarte dura, probabil atunci ai atins punctul tau cel mai de jos. Ai atins fundul piscinei dar nu te-ai inecat ci te-ai ridicat si tind sa sper ca ai facut-o cu multa forta si determinarea de a invinge, de a te invinge. Fiecare dintre noi are pe cineva foarte pretios pe lumea asta pentru care trebuie sa lupte pana la capat : ne avem pe noi insine. E frumos sa ai pe cineva cu care sa injumatatesti necazul si sa dublezi bucuria, dar daca nu-l ai, nu-i bai. Hm hm hm... Ne avem pe noi si noi meritam sa mergem mai departe. Inainte de weekend exista un prag psihologic vinerea, care mi se pare mai greu de trecut. Dar in general imi plac weekendurile fie si pentru faptul ca pot sa merg in parc, sa admir fiecare copac sau floare sau gaza ; pentru ca din cand in cand imi fac curaj si infrunt DN1 si merg pana sus de tot la Moeciu, la o pensiune unde sunt exact intre Muntii Bucegi pe de o parte si Piatra Craiului pe de alta. Daca mai reusesc sa mai conving si pe altii, super, daca nu, nu… Sau mai putin poetic, mai banal dar folositor, fac curat si pun totul in ordine acasa. Terapia prin aspirator si mop ! Sambata dau lectii de engleza unor copii mai putin favorizati de soarta sau de sistem. Ma fac frumoasa si eleganta si merg la teatru, opera, opereta. Desigur ca ar fi mult mai fain daca toate aceste activitati le-as face impreuna cu… maria, iuli, sandra, ion, gigi, etc. Aha, si in afara de toate aceste activitati, mai am una, nu renunt la speranta.
Cum zici si tu, iulielf, sunt multe de spus, dar toate la timpul lor. I will be back!