Autor Subiect: De ce suntem single ?  (Citit de 561584 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Re: Jurnalul incepatorului - De ce suntem singuri ?!
« Răspuns #180 : Miercuri, 31 Martie 2010, 09:23 »
neatza tuturor :)
Stiu @carmentoma, si te apreciez f mult pt asta :) sentimentul e reciproc, sentiment de admiratie dar si de pretuire  :-*

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #181 : Miercuri, 31 Martie 2010, 11:25 »
e damen tango sau nu vad eu bine? :-*

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #182 : Miercuri, 31 Martie 2010, 11:28 »
oh da, pe_jumate, se vede perfect, nu ?! :)) :*

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #183 : Miercuri, 31 Martie 2010, 11:36 »
   Depinde de gandirea fiecaruia! Nu asta era in mintea mea, dar fiecare se raporteaza la sistemul lui de valori! Daca pentru tine@pe_jumatate, a recunoaste meritele unei persoane de acelesi sex si a-i spune cat de mult o apreciezi, ca prietena si confidenta, inseamna ca ai anumite.... inclinatii, scuze! Eu nu m-am dus cu mintea la asa ceva si nu sunt singura careia marcutza i-a devenit draga! Oare de ce e pe primul loc la postari??? Ca are o vorba buna pentru fiecare, nou venit sau mai vechi pe forum! Dar unii au imaginatia prea bogata! Asa ca, nu comentez mai mult!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #184 : Miercuri, 31 Martie 2010, 11:39 »
:) eu am luat-o ca pe-o gluma si nu m-am gandit asa departe :)  ;D :))

si pe_jumate a glumit ;) drept dovada semnul/emoticonul de la postul sau :):-*

@carmentoma  :-*
@pe_jumate  :-*

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #185 : Miercuri, 31 Martie 2010, 12:07 »
carmenutzo, carmenutzo, cred ca starea ta putin irascibila vine de la vremea asta care nu mai vrea sa se insoreasca in mod stabil, previzibil si permanent, uuuuuuf!

asculta, daca ma provoci, ei bine, am sa iti destainui ce cred eu despre tine din tot ce am citit printre randuletzele matale:

eu cred asa: ca tu esti un om de aur, cu o inima calda si uriasa, care a fost educat de cand era mititel de tot (omul ala din tine) sa dea inainte de a cere sau lua ceva, sa-si faca treaba inainte ca altii s-o inceapa macar, si ca undeva, la un capat, odata, va veni ea si o recompensa pentru tot efortul si chinul asta.. dar iata ca lucrurile, vremurile si lumea s-au schimbat atat de hidos si de neasteptat de la momantul cand eu si cu tine credeam asa ceva, incat acum, lovite peste botic de viata, si inca incomplet dezmeticite dupa asta, nu reusim sa pricepem de ce continuam sa o luam peste botic, de ce lumea nu face la fel ca noi iar de recompensa nu mai vorbeste nimeni.. am ghicit un pic din tine?

ia-ma si pe mine la tango! :-*

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #186 : Miercuri, 31 Martie 2010, 12:22 »
   Te inseli cam 75 la suta! Cel putin in privinta faptului ca sunt irascibila! Ma asteptam ca un barbat sa ma banuiasca de cine stie ce, dar nu o femeie! Am trait bune si rele si, intradevar, imi place sa fiu de ajutor! Nu agreez insa ironiile asazis subtile si mai ales gratuite! Nu imi trebuie recompense de nicaieri! Traiesc o viata asa cum mi-am dorit: are in primul  rand LINISTE si apoi nu fac nimic din ceea ce nu imi doresc! Nu resimt, cum poate crede cineva, lipsa unu barbat in viata mea! Nu am nevoie de asa ceva , cel putin deocamdata! Independenta mea este un fapt castigat si asumat, si pe care nu as schimba-o pentru nimic in lume!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #187 : Miercuri, 31 Martie 2010, 12:58 »
nu era nici un fel de ironie, carmen, in ce am scris.. daca te uiti inca o data, o sa vezi ca m-am descris si pe mine alaturi de tine in ultima parte..

irascibilitatea era o stare de moment, iar ce am zis nu era un subtext indicand faptul ca ai fi isterica sau altfel.. te rog crede-ma, nu asa am vrut sa fie citit ce am scris.. cred cu tarie ca nu esti nici irascibila si nici isterica ca nota fundamentala.. ci ca esti un om fundamental bun si cald..

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #188 : Miercuri, 31 Martie 2010, 13:00 »
   Ne vedem si personal pe 17! Daca nu iese cu paruieli, e bine!!  ;D :o :D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #189 : Miercuri, 31 Martie 2010, 13:04 »
e simplu la mine.. ca nu prea mai am cine stie ce par in cap! :-*

sigur, abia astept sa ne vedem pe 17!
ramane etajul 4 la Unirea sau alt loc?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #190 : Miercuri, 31 Martie 2010, 13:12 »
    Lasa ca am eu si pentru tine!  ;D Vorbim tot aici, la topicul deschis pentru Bucuresti!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #191 : Miercuri, 31 Martie 2010, 13:15 »
cum se cheama topicul, ca sa ma reped direct la tinta? :)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #192 : Miercuri, 31 Martie 2010, 13:21 »
Club Singles Camp Bucuresti

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #193 : Miercuri, 31 Martie 2010, 13:28 »
 :)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #194 : Vineri, 02 Aprilie 2010, 03:36 »
          Ce bine ne intelegeam cand scriam randurile de mai sus, @pe_jumate! De ce crezi ca ai ajuns sa renunti la intalnirea noastra? Din vina mea? Daca e asa, imi pare rau: eu doream altceva: sa ne vedem, sa socializam si sa ne distram, dar nu stiu cum se face ca am obtinut contrariul! Sper sa te fac sa te razgandesti! Ai grija de tine! Multa sanatate!