Salutare tuturor si bine v-am gasit
In primul rand felicitarile mele initiatorilor acestui proiect, s-ar putea sa faca mult bine
pt foarte multi oameni. Acestea fiind spuse sper sa nu va plictisesc cu autoanaliza si concluziile
ei referitoare la subiectul "De ce sunt singur"
Pt ca ma complac in situatia asta si in 95% din timp nu fac nimic pt a schimba asta chiar daca se iveste ocazia
Pt ca am esuat odata si nu mai vreau sa esuez din nou
Pt ca poate mi-am pierdut speranta in a mai gasi pe cineva compatibil (desi fie vorba
intre noi pe masura ce zilele si anii trec, la fel scad si asteptarile sau pretentiile)
Pt ca nu imi plac cluburile, localurile si in general aglomerarile umane
Pt ca nu comunic foarte mult
Pt ca desi nu sunt timid sunt o persoana mai retrasa
Pt ca vreau sa fiu cu cineva doar atunci cand imi convine mie
Pt ca sunt mult prea pretentios, prea carcotas, desi sunt departe de a fi in pozitia sa fac acest lucru,
nu sunt tocmai un Richard Gere
Pt ca sunt prea prudent, nu imi asum riscuri decat daca stiu intr-un procent destul de mare ca ceea ce caut este
ceea ce voi gasi, ori asa cum stim toti aparentele inseala
Pt ca am primit o educatie total nepotrivita cu vremurile actuale
Pt ca sufar de sindromul inecarii la mal
Pt ca de multe ori gandesc prea mult cand ar trebui sa actionez
Pt ca de multe ori actionez fara sa gandesc
Pt ca nu accept compromisuri, ori compromisul intr-o relatie (orice relatie) nu e o optiune, este un "must" ...parerea mea
Cam astea sunt, ce am scris mai sus vine dupa o autoanaliza de vreo 15 min....bineinteles lucrurile
astea nu le-as fi spus despre mine nici daca imi punea cineva un pistol la cap,...

( trebuie sa ne pastram masca de zi cu zi, nu!!!???)
dar dat fiind locatia, menirea site-ului si subiectul mi-am spus ca ce am de pierdut...