Autor Subiect: Invitatie la cafea!  (Citit de 580384 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Invitatie la cafea!
« Răspuns #105 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:13 »

ma gandeam cum sa facem lumea mai activa pe aici:)
[/quote]

Postari cat mai diverse, topicul de interes si apar ei si forumistii!! :D

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #106 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:20 »
Nu pot vedea profilul nimanui ..si din cate vad nici sa scriu mesaj pe privat ???

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #107 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:24 »
Nu pot vedea profilul nimanui ..si din cate vad nici sa scriu mesaj pe privat ???

Despre profil tocmai azi am vorbit cu Admin si mi-a spus ca nu-ti poti vedea decat profilul propriu - pentru confidentialitate. Cat despre mesaje - eu am preferat sa folosesc forumul pentru a discuta cu ceilalti - sa vada toata lumea ce se discuta.

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #108 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:37 »
Sincer ma asteptam la acest raspuns ( sa vb pe forum ::)).
Dar sa sti ca si privatu e bun...aveam ceva idei legate de comunicarea pe forum.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #109 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:43 »
Dar sa sti ca si privatu e bun...aveam ceva idei legate de comunicarea pe forum.

Poti contacta Admin si iti spune el mai multe despre mesajele personale. Precis ai primit e-mail de la el. Raspunde-i si sigur iti da detalii.

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #110 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:47 »

Poti contacta Admin si iti spune el mai multe despre mesajele personale. Precis ai primit e-mail de la el. Raspunde-i si sigur iti da detalii.

da da ...ms ca mi-ai amintit de e-mail ...m-a prins cu totu forumul:)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #111 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:51 »

Mie imi spui cu este! :D Te apuci sa scrii in idea ca postezi cateva mesaje si constati apoi ca este greu sa te mai opresti pentru ca vrei sa raspunzi la toata lumea!

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #112 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:57 »

Mie imi spui cu este! :D Te apuci sa scrii in idea ca postezi cateva mesaje si constati apoi ca este greu sa te mai opresti pentru ca vrei sa raspunzi la toata lumea!
Si mie imi place...intodeauna mi-a placut sa comunic sau mai popular spus sa "trancan ca o moara stricata":)).

Uite propuneri de topic:

1. Propuneri de teme. ( de aici poti face o selectie si sa vezi ce teme merg)
2.Intalnirea de sambata seara ( pe forum  :D).
3. Domnul / Doamna de saptamana sau luna aceasta. ( se poate face chiar si sub forma de concurs/premiu si atunci se va aplica si un regulament de participare , se mai poate face un vot ptr participanti etc.)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #113 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:01 »

Si mie imi place...intodeauna mi-a placut sa comunic sau mai popular spus sa "trancan ca o moara stricata":)).

Uite propuneri de topic:
Intalnirea de sambata seara ( pe forum  :D).

La asta de ce nu dai drumul chiar acum ca tot este sambata seara. Apesi pe subiect nou, ii pui titlul si prima postare. Hai ca stii.

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #114 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:11 »
Ma gandeam la ceva un pic organizat ..gen anuntata tuturor membrilor.( iar daca nu fac eu postari e ptr ca nu doresc sa "sar calul" cu entuziasmul meu  si sa nu deranjez).

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #115 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:13 »
Curaj luna, aici nu este loc de formalism sau de protocol. SAectiunea aceasta din forum este rezervata exclusiv ideilor si propunerilor voastre. Daca functioneaza ok, daca nu, ce se poate intampla? Nimic!

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #116 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:15 »
Curaj luna, aici nu este loc de formalism sau de protocol. SAectiunea aceasta din forum este rezervata exclusiv ideilor si propunerilor voastre. Daca functioneaza ok, daca nu, ce se poate intampla? Nimic!

Dupa ce mi-ai taiat din elan ( si cred ca am fost inteleasca gresit la cealalta rubrica)...curajul meu e mai limitat:))

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #117 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:17 »

Dupa ce mi-ai taiat din elan ( si cred ca am fost inteleasca gresit la cealalta rubrica)...curajul meu e mai limitat:))

Haide luna, deschide topicul odata ca vreau sa postez in seara asta si mi s-a facut somn. Maine nu mai este sambata. Hai!!!! :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #118 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:35 »
Va las cu bine.

Buna noapte!

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #119 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:41 »
Ne-ai provocat si acum ne parasesti?