0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Te contrazic, femeiele fac cumparaturi ptr ca exista barbatii:))
Fii fericita si multumita de printesa !! Aici este loc pt toti cei care vor sa comunice, sa participe cu cate ceva la aceasta comunitate Spor si succes @Luna !!!
@Luna, nu esti singura, ai o printesa !!! pt ea, deocamdata si inca, muncesti, respiri si inaintezi.vor veni si vremuri pline pt tine
Am si eu o intrebare ..ce inseamna aceste stelute?
Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:46Am si eu o intrebare ..ce inseamna aceste stelute?Stelutele se dau functie de numarul de postari pe forum. Se avanseaza pe diferite grade de la newbie pana la member apoi jr. member si asa mai departe. Este de fapt o oglinda a cat de activ esti si cat de mult te intereseaza forumul.
Citat din: awana din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:48Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:46Am si eu o intrebare ..ce inseamna aceste stelute?Stelutele se dau functie de numarul de postari pe forum. Se avanseaza pe diferite grade de la newbie pana la member apoi jr. member si asa mai departe. Este de fapt o oglinda a cat de activ esti si cat de mult te intereseaza forumul. ms ms foarte dragut din partea ta ca dai o mana de ajutor unei incepatoare ca mine:)
Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:51Citat din: awana din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:48Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:46Am si eu o intrebare ..ce inseamna aceste stelute?Stelutele se dau functie de numarul de postari pe forum. Se avanseaza pe diferite grade de la newbie pana la member apoi jr. member si asa mai departe. Este de fapt o oglinda a cat de activ esti si cat de mult te intereseaza forumul. ms ms foarte dragut din partea ta ca dai o mana de ajutor unei incepatoare ca mine:)Dupa cum postezi nu pari deloc incepatoare. Cred ca mai si alte forumuri la activ.
Te primim cu drag. Ne mai inveti cate ceva despre forumuri si postari.