Autor Subiect: Invitatie la cafea!  (Citit de 579864 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Invitatie la cafea!
« Răspuns #75 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:14 »
Dar Tibetul si Athosul sunt destul de spatioase si incapatoare!

Daca spui tu. Vorba romanului " the last frontier"

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #76 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:20 »
S-au remarcat in ultimii ani masive miscari inspre acele destinatii, iar studiile arata cu nu erau turisti...

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #77 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:22 »
E sambata seara ..si ma intrebam daca e cineva prin zona sa stam la o "barfa" ca nah berea asta pe care am desfacuto...nu merge bauta de una singura:) Se ofera cineva?

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #78 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:25 »
S-au remarcat in ultimii ani masive miscari inspre acele destinatii, iar studiile arata cu nu erau turisti...

Sa inteleg ca a crescut numarul de locuitori pe "centimetru patrat"!!!!! :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #79 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:27 »
E sambata seara ..si ma intrebam daca e cineva prin zona sa stam la o "barfa" ca nah berea asta pe care am desfacuto...nu merge bauta de una singura:) Se ofera cineva?

Da luna intre stele aici sunt . Tocmai mai gasit intrun joc de cuvinte cu Admin. Ne distram.
Te astept sa barfim si sa-mi spui despre tine ceva daca vrei. Eu sunt din Bucuresti si nu sunt casatorita(de asteptat, nu?). Buna berea. Bem impreuna. ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #80 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:28 »
Iti dai seama Awana, cum ar arata o populatie exclusiv masculina masata si aglomerata intr-un spatiu minim? Groaznic, doar discutii de fotbal si femei...

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #81 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:31 »
Iti dai seama Awana, cum ar arata o populatie exclusiv masculina masata si aglomerata intr-un spatiu minim? Groaznic, doar discutii de fotbal si femei...

Dar o populatie de femei.. ar trai exclusiv in supermarketuri inconjurate de munti de cumparaturi!!! :D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #82 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:33 »
hei, hei :) sa nu generalizam ;)

am vazut barbati pasionati de cumparaturi si femei pasionate de fotbal...asa ca:))

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #83 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:33 »

Da luna intre stele aici sunt . Tocmai mai gasit intrun joc de cuvinte cu Admin. Ne distram.
Te astept sa barfim si sa-mi spui despre tine ceva daca vrei. Eu sunt din Bucuresti si nu sunt casatorita(de asteptat, nu?). Buna berea. Bem impreuna. ;)

mmm pai daca e vb de asa prietenie pe aici ...scot repede naveta..sau chiar butoiul.....
Despre mine...hm...Constanta..si binenteles singurica...e nu chiar , am o printesita ce se pregateste de liceu...sau nu...dumnezeu stie ce mai viseaza astia pe la noapte ...si iar fac teste pe copilasii astia.

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #84 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:35 »

Dar o populatie de femei.. ar trai exclusiv in supermarketuri inconjurate de munti de cumparaturi!!! :D

Te contrazic, femeiele fac cumparaturi ptr ca exista barbatii:))

Offline Maria52

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #85 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:36 »
Bine aţi venit!

Vă aştept cu drag pe topicul meu să sporovăim, să petrecem, să râdem, să ne distrăm, să invingem ... timpul!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #86 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:36 »
@Luna, trebuie sa recunoastem ca unii fara ceilalti cam greu ;)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #87 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:37 »

[/quote]

mmm pai daca e vb de asa prietenie pe aici ...scot repede naveta..sau chiar butoiul.....
Despre mine...hm...Constanta..si binenteles singurica...e nu chiar , am o printesita ce se pregateste de liceu...sau nu...dumnezeu stie ce mai viseaza astia pe la noapte ...si iar fac teste pe copilasii astia.
[/quote]

Imi place Constanta. Acolo unde marea este la ea acasa. Sa-ti traiasca printesica si sa aiba parte de bucurii in viata!

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #88 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:38 »
@Luna, trebuie sa recunoastem ca unii fara ceilalti cam greu ;)

Ai perfecta dreptate....imi place sa iubesc si daca nu ar fi barbatii ...nu as putea iubi femei:)))

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #89 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:39 »

Te contrazic, femeiele fac cumparaturi ptr ca exista barbatii:))
[/quote]

Si barbatii de ce se uita la fotbal? Pentru ca exista femeile?