0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Nu pot vedea profilul nimanui ..si din cate vad nici sa scriu mesaj pe privat
Sincer ma asteptam la acest raspuns ( sa vb pe forum ).Dar sa sti ca si privatu e bun...aveam ceva idei legate de comunicarea pe forum.
Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:37Sincer ma asteptam la acest raspuns ( sa vb pe forum ).Dar sa sti ca si privatu e bun...aveam ceva idei legate de comunicarea pe forum.Poti contacta Admin si iti spune el mai multe despre mesajele personale. Precis ai primit e-mail de la el. Raspunde-i si sigur iti da detalii.
da da ...ms ca mi-ai amintit de e-mail ...m-a prins cu totu forumul:)
Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:47da da ...ms ca mi-ai amintit de e-mail ...m-a prins cu totu forumul:)Mie imi spui cu este! Te apuci sa scrii in idea ca postezi cateva mesaje si constati apoi ca este greu sa te mai opresti pentru ca vrei sa raspunzi la toata lumea!
Si mie imi place...intodeauna mi-a placut sa comunic sau mai popular spus sa "trancan ca o moara stricata").Uite propuneri de topic:Intalnirea de sambata seara ( pe forum ).
Curaj luna, aici nu este loc de formalism sau de protocol. SAectiunea aceasta din forum este rezervata exclusiv ideilor si propunerilor voastre. Daca functioneaza ok, daca nu, ce se poate intampla? Nimic!
Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:13Curaj luna, aici nu este loc de formalism sau de protocol. SAectiunea aceasta din forum este rezervata exclusiv ideilor si propunerilor voastre. Daca functioneaza ok, daca nu, ce se poate intampla? Nimic!Dupa ce mi-ai taiat din elan ( si cred ca am fost inteleasca gresit la cealalta rubrica)...curajul meu e mai limitat:))