Arhiva > Arhiva

Tabara de dezvoltare personala

<< < (5/9) > >>

balanta:
Gigi, facem un "colt" de dezv personala...sa adunam titluri de carti, filmulete, informatii...pareri....workshopuri... O0

admin:
In formula actuala de forum si de incipienta in aceasta activitate, trebuie sa ramanem la o sectiune. Unde vor trebui deschise 3 - 4 subsectiuni. Doar ca trebuie sa fie definite. Tu, Caroline si Paula stiti mai bine cum sa incepem, astept propunerile voastre pentru aceste subsectiuni. Cel care este interesat ar trebui sa gaseasca usor ceea ce-l intereseaza. Cred ca tot pe o structura clasica informativa ar merge facut. Dar aici voi sunteti stapanele.
Dupa ce se va dezvolta "dezvoltarea", va avea un subforum, fiind mult mai vzibila, dar pentru asta trebuie sa aduce materiale si vizite.
Ce ziceti?

Caroline:
De acord, eu. Inainte de a dezvolta subsectiunile (adica topics) cred ca ar trebui sa definim asteptarile. In acest sens, cred ca trebuie diferentiata clar dezvoltarea profesionala (de care multi dintre noi avem parte, mai mult sau mai putin, acolo unde lucram) de cea personala.

Primii pasi in definirea asteptarilor (sau a oricarui proiect) ar fi:
1. Brainstorming - adica sa folosim acest topic pentru a aduna ideile celor interesati
2. Validarea ideilor printr-un chestionar general de pre-evaluare a nevoilor si asteptarilor majoritatii (un fel de "declaratie de interese")
3. Selectarea si votarea temelor viitoarelor tabere, fara loc si timp deocamdata, in scopul testarii gradului de interes si a esalonarii temelor in functie de importanta lor pentru noi.

La o prima vedere, temele ar trebui sa se axeze pe domeniul single... E doar o presupunere, fiindca, asa cum mai precizam si cu alte ocazii, mie cel putin, mi se pare ca a accentua prea mult statutul de single echivaleaza cu a recunoaste ca ar fi un handicap de rezolvat, ceea ce - opinia mea, repet - nu este.

La o a doua vedere, eu cred ca, intentia proiectului fiind aceea de a construi o comunitate, ar trebui mers pe teme generale:
- autocunoastere
- comunicare
- team building

Si... ma mai gandesc. Asta ar fi "la cald". Am putea folosi deocamdata acest topic pentru brainstorming, pentru inceput. Deci...
Ce/Cine-ai vrea sa fii?... serios, de data asta.  :)

balanta:
 ::)
1. biblioteca : carti,reviste, articole,  filme, bloguri, alte adrese de site, tabere....tot ce poate fi consultat in domeniul asta pe teme
2. Autocunoastere : a. iubirea de sine
                                b. iertare
                                c. relatii, iubire
                                d. prosperitate,cariera
                                e. sanatate
3. Comunicare     
4. Personalitate
5. Spiritualitate

asta la inchiderea de seara ca sunt inca la munca si atat au scos neuronii mei la - cate grade or fi afara

admin:
Deci sa concluzionam:
Ar trebui sa deschidem o prima subsectiune care sa se numeasca Brainstorming (creier avem, furtuna a fost asa ca o sa mearga usor...,). Eu zic sa o rupem, deja s-a discutat la general mult si nu mai are cursivitate.
Forumul asta da posibilitateala sondaje, putem folosi facilitatea asta pt determinarea temelor. Care intradevar ar fi foarte potrivit sa fie axate ca tematica pe single. Ok, primul pas, deschid subsectiunea?

Cand sa dau post, am vazut mesajul tau balanta. Completam deci cu temele propuse? Caroline, sunteti amandoua pe aceiasi cale?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă