Arhiva > Arhiva

Tabara de dezvoltare personala

<< < (6/9) > >>

micaela:
Pentru punctul 5 - Spiritualitate... Postez o scurta lista pentru o eventuala bibliografie din zona "noii" spiritualitati, ca ar mai fi si spiritualitatea crestina, si cea orientala, adica "vechea" spiritualitate.

   Puterea prezentului – ghid de dezvoltare spirituală, Eckhart Tolle – o am si in format pdf (dar n-am verificat daca este textul integral). Cine o vrea, sa-mi dea adresa de mail

   Un pămănt nou – Trezirea conştiinței umane, Eckhart Tolle (şi pe aceasta o am în format pdf)

   „În căutarea sensului pierdut” (mai ales vol. II). Dumitru Constantin Dulcan -medic neurolog (doctor în medicin) şi psihiatru, cu deschideri ample spre filosofia științei – autorul vechii şi cunoscutei „Inteligența materiei”. Pentru unii dintre noi e mai interesantă şi mai credibilă perspectiva unui om de ştiință, cu o largă cunoaştere în domeniile fizicii, biologiei, chimiei, asupra unor teme care preocupa „noua spiritualitate”.

   Cere şi ți se va da, Esther şi Jerry HICK

   Reconectarea, Eric Pearl (pe mine nu m-a convins, deşi unii o laudă)

   Revoluția conştiinței, Stanislav Grof (scienceman şi el)

   Psihologia viitorului, Stanislav Grof

   Conversatii cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch (câteva volume)

Ȋn privinta lui Osho am ceva rețineri….

Caroline:
OK, din partea mea. Vad si eu ca se discuta mult la general, dar, totusi (si o sa va exasperez probabil cu acest totusi pe parcurs), trebuie sa stim ce vrem. Fiecare despre sine si fiecare despre fiecare. Nu poti ajunge nicaieri daca nu stii unde vrei sa ajungi. De-asta am propus ca tema de gandire pentru brainstorming pe aceea de mai sus. OK, hai sa reformulam, mai concret:

Tema pentru brainstorming: Cum ma "vad" peste 5 ani?
Sfera: din toate punctele de vedere (inclusiv cele mai pesimiste sau cele mai fanteziste posibile).
Exemple: single/intr-un cuplu, realizat profesional, mai fericit/mai putin fericit, mai batran/mai intelept, mai vesel/mai trist etc. Evident, astea sunt niste raspunsuri foarte simpliste... dar sunt sigura ca o sa se "lege" si altele, din discutii.  :)

micaela:
cum ma "vad", intr-un mod "tendential", sau cum "aspir" sa fiu? cred ca la varianta 2 te referi.

Caroline:
Cum aspiri sa fii fara sa visezi prea tare... adica la modul realist: vreau si pot.

NICOLAE:
...daca dati garantie 5 ani ,eu sunt primul vostru client,ce zici Caroline?se pot face traininguri si on line,nu?dar nu pe forum,bineinteles :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă