Arhiva > Arhiva
Tabara de dezvoltare personala
admin:
Asa cum am mai scris, am vazut ca exista un interes pentru organizarea de astfel de tabere. Am sa transmit azi un newsletter pt a vedea cat de mare este interesul pentru aceasta actiune, cam cati ar dori sa participe. Acesta este primul pas.
Al doilea este cel referitor la traineri. Stiu ca sunt printre voi, mai multi pregatiti pt a putea pregati si sustine module. As dori sa stiu daca in prima faza exista disponibilitate de a face acest lucru free, avand asigurate insa cazarea, masa si transportul pana la locatie.
Apoi vedem de perioada, de destinatie si de locatie. Am sa va rog sa scrieti doar aici intentiile voastre de participare sau de a organiza si sustine partea de training. Imi este mai usor sa urmaresc totul aici, grupat.
Daca aveti materiale introductive, explicative, care sa familiarizeze userii cu ce inseamna dezvoltare personala, va rog sa o faceti. Am sa-l rog si pe Andy Szekely sa-mi dea permisiunea unor copy/paste-uri din ceea ce face el si de asemenea am sa-l invit pe forum sa posteze un material general.
Pt cei interesati de acest topic: am rugamintea sa urmariti aici tot ceea ce se scrie despre organizare, program etc. Nu intrebati inca de locatie, destinatie si perioada. Asa cum am mai precizat, trebuie sa pargurgem 2 pasi pana la concretizare. Nu o sa am informatii in plus decat cele ce se vor posta aici, deci pe Email nu va pot raspunde nimic in plus. Sunt si foarte - foarte presat de timp, am mult de lucru cu pregatirea taberelor apropiate si a celor internationale, de aceea nu ma pot intinde cu explicatii pe Email. Sper sa ma intelegeti.
balanta:
Prima pe lista....io sunt!!!
balanta:
Ce pot face eu pt sectiunea asta, e ca in cateva zile sa adun pe o lista tot ce am citit si tot ce am vazut filme de acest gen...si incerc sa te ajut cum pot...eventual mai discutam la Sibiel :)
Caroline:
Ma inscriu si eu la discutiile de la Sibiel! Sunt trainer autorizat - Formare IT, Formare formatori, Comunicare si limbi straine si Management de proiect (pe langa invatamant... sau mai bine-zis si in invatamant). Inca nu am un palmares foarte bogat. Pot sa initiez cu mare placere la entry level si vreau sa fiu cursant la profi level. Numai sa tune si sa ne-adune... Gigi. ;D
admin:
Vad ca se contureaza partea traineri - formatori, mai ramane sa vedem si daca exista in SC persoane care sunt interesate de cunoastere personala.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă