Arhiva > Arhiva

Tabara de dezvoltare personala

<< < (4/9) > >>

Paula Veselia:
Buna dimineata,
am fost cateva zile plecata...tot pe la supraspecializari si nu am avut ocazia sa raspund.

Sara mi-a placut foarte mult raspunsul tau si subscriu la el in totalitate:
DA, daca ca trainer nu stii sa gestionezi emotiile poti avea surprize foarte mari si nu stii niciodata ce poate sa se intample.
DA, este importanta experienta la cabinet/ in particular - experienta cazurilor face interesant baleajul prin notiunile teoretice si armonizarea/ intergrarea celor invatate.

Si eu sunt de acord sa demaram o sectiune in care sa putem discuta subiectele de interes pentru ca viitorii participanti sa isi contureze o idee/imagine despre ceea ce facem si daca exista oameni interesati in ceea ce noi am fi capabile/capabili sa oferim.
Va doresc o zi minunata!  :)

steliana:
Felicitari pentru topic, Gigi! Niciodata nu este prea tarziu (stii de ce spun asta) sa vedem cati dintre noi se gandesc si invata despre cum este mai bine sa fim "noi".
Ma numar printre cei care au urmat o serie de cursuri, module, etc., dar doar pentru a ma cunoaste mai bine; pentru armonizare, echilibrare, constientizare. Sunt dispusa sa invat de la cei avansati -  cu sau fara diploma - chiar si acum.
Sa va dau un exemplu?
Cu mare sinceritate, intotdeauna!
De curand, am suferit o interventie chirurgicala prin care a trebuit sa mi se extraga o formatiune tumorala care nu anunta nimic bun.
In ce consta suportul meu, moral?
In ceea ce am facut pana la acest moment sa ma cunosc si sa cunosc despre OM.
Cunosc asa: rezultatul testului - peste 30 zile - va fi unul favorabil; daca se mai strecoara cate o unda a altei posibilitati, posibilitatea de vindecare este 100%, datorita stadiului la care am ajuns sa ma cunosc.

Cine se baga la un MM? :)

balanta:
....ai tacut malc.... >:(....ce este um MM ?....

steliana:
Tacerea face parte din acceptare, draga prietena. MM ... dar care nu poate fi comparat. ;)

Caroline:
Si eu, care asteptam definitia MM-ului...  :o

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă