Arhiva > Arhiva

Experientele de viata

<< < (4/11) > >>

Caroline:
Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul... se interpreteaza.  ;D

janeta:

--- Citat ---Ma exteriorizez mai mult, da. Cel mai mult - parerea ta. Prea mult - parerea mea. Si uite.... cateodata am de pierdut.
--- Terminare citat ---

neli , nu cred ca ai nimic de pierdut daca te exteriorizezi atat de mult cat simti nevoia sa o faci . ba  mie mi se pare o atitudine cat se poate de onesta din partea ta pentru ca in felul acesta oamenii stiu pe ce picior dansezi , iar cui nu-i place ori nu e de acord cu tine nu reprezinta o pierdere pentru tine ci doar o recunoastere a incompatibilitatii cu acea persoana ( care poate fi o persoana minunata pentru altcineva , dar nu pentru tine ) .

parerea mea este ca faci foarte bine adoptand acest mod de a fi . in plus , mai ai si avantajul de a nu face buba-n gat  :D

NeliTTT:
Multumesc, Janeta, e incurajator ce spui tu. Si asa o sa fac in continuare. Fiindca ma iubesc prea mult asa cum sunt, ca sa ma schimb. Nu despre pierderea asta vorbeam eu aici. Ci despre ceea ce Caroline a observat bine. M-am simtit atat de bine acolo, m-am focusat atat de mult pe distractia mea, incat am neglijat sa socializez cu toata lumea. Si uite nici nu stiu daca am apucat sa schimb cateva cuvinte cu ea, cu Caroline, si abia intoarsa acasa si citind ce scrie, mi-am dat seama ca daca ma opream putin din vartejul dansului si al distractiei si stateam cateva minute cu ea sau cu altii (cu care tot asa n-am apucat sa-i cunosc) castigam ceva, adica as fi cunoscut un om minunat. Simplu, asta era tot.

Caroline:
Neli, n-au intrat zilele-n sac... Fiecare lucru are timpul sau. Sunt de acord cu Janeta... as fi vrut sa pot sa fac ca tine, uneori.  :)

NeliTTT:
Sunt curioasa cand n-ai fi vrut sa faci ca mine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă