Arhiva > Arhiva
Experientele de viata
Sara:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 22:44 ---Sara, draga... de ce teoretizezi atat o simpla poveste de viata. Poate fi a mea, a ta, altcuiva... nu conteaza.
--- Terminare citat ---
Caroline draga, nu stiu despre ce poveste vorbesti. Eu una scriam strict referitor la ceea ce am citat (si care este evidentiat clar).
In plus, nu teoretizez ci ma exprim asa cum se exprima oricare altcineva. Felul in care exprimarea mea este inteleasa sau interpretata...e liber fiecare sa o faca in felul lui.
La intrebarea ta "de ce?", raspunsul meu este: pentru ca asa sunt! Eu nu te intreb pe tine de ce esti asa! Sunt covinsa ca esti bine asa cum esti si e bine asa cum te exprimi :)!
NeliTTT:
Caroline, in momentul asta imi reprosez ca nu am stat de vorba cu tine la Sovata, ca nu te-am cunoscut. Sper sa fiu destul de inteleapta sa nu te mai "ratez" la o posibila data viitoare.
Caroline:
Neli, nu e cazul sa-ti reprosezi nimic... eu te-am cunoscut mai bine, fiindca tu te exteriorizezi mai mult (cel mai mult - parerea mea - din grupul de la Sovata). Chiar te-am admirat pentru asta, fiindca eu ma lupt din frageda copilarie cu mine... era un film celebru... "Sunt timid, dar ma tratez." ;D
Caroline:
--- Citat din: Sara din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 23:01 ---Caroline draga, nu stiu despre ce poveste vorbesti. Eu una scriam strict referitor la ceea ce am citat (si care este evidentiat clar).
--- Terminare citat ---
OK. Mie imi place mult reclama aia cu clipuri de pe Discovery: Celebrating Diversity... ;D
NeliTTT:
Ma exteriorizez mai mult, da. Cel mai mult - parerea ta. Prea mult - parerea mea. Si uite.... cateodata am de pierdut.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă