Arhiva > Arhiva

Experientele de viata

<< < (5/11) > >>

Caroline:
 ;D Tipic...
N-as fi vrut sa fac ca tine exclusiv in situatii oficiale sau profesionale. Numai ca noi vorbim aici de distractii, caz in care as fi vrut sa fac ca tine in orice situatie.  >:D Numai ca asta ar presupune ceva mai multa incredere in sine din partea mea...  :idiot2:

janeta:
caroline , draga mea , chiar nu vad de ce n-ai avea incredere in tine ...te tot citesc pe aici si la cata minte ai si cat suflet ,  cred ca e total nejustificata lipsa de incredere . ai de grija ca timpul nu prea lucreaza in favoarea noastra si acea incredere despre care facem noi vorbire aici nu are o marja prea mare de vreme ca sa ajunga la tine . cred ca ar trebui , mai degraba, sa te grabesti tu sa-i iesi in intampinare , iar in momentul intalnirii apuc-o strans si nu-i mai da drumul in veci . ai sa vezi ca se va simti atat de bine in bratele tale incat nu te va mai parasi .

parerea mea... :D

neli , eu chiar fac ca tine si-mi este  bine . de aceea imi permit sa povatuiesc si pe altii sa procedeze asa  8)

Caroline:
Janeta, tocmai asta fac de cativa ani incoace. In situatii noi insa, sechelele se mai arata, din cand in cand... bag si eu de seama acum.

Caroline:
Daca s-ar mai "extrioriza" mai multi, poate ca as avea si eu ceva de invatat... Uneori, a-i invata pe altii (vorbesc de scoala, acuma) creaza un imens vid de sine.

NICOLAE:
''Madame Sansnom''
Doamne ce lectura frumoasa,mai vrem ca ne place.....cred ca numai cine nu a avut o experienta de emigrant

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă