Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301214 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ama

• Vizitator
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #255 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 22:26 »
am vazut trailerul la " cei trei muschetari " ....

eu nu as da 20 lei pe bilet la multiplex la acest film

regina se apara de gloante cu miscari de Matrix, muschetarii sar din balon in balon prin aer,

sincer simt ca imi mor neuronii la un film ca acesta

ultimul film vazut la cinema? MR POPPER cu Carey ..simpaticut de duminica, cu usoare tente moraliste si un Jim Carey usor conformist total diferit de tineretea lui cu TANTALAUL si GOGOMANUL si alte succese ...

fetelor va recomand BRIDESMAIDS , mi se pare oarecum varianta feminina la THE HANGOVER , care dupa mine a fost foarte amuzant cu replici istete :)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #256 : Joi, 27 Octombrie 2011, 15:42 »
iaca acu` vazui la tv ( pe prima tv ) un promo la un film destul de vechi si tare drag mie , ce urmeaza a fi difuzat sambata la 23,15 : Forrest Gump .

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #257 : Joi, 27 Octombrie 2011, 20:04 »
A fost un film care a meritat toate premiile.
...My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #258 : Sâmbătă, 29 Octombrie 2011, 18:27 »
iaca acu` vazui la tv ( pe prima tv ) un promo la un film destul de vechi si tare drag mie , ce urmeaza a fi difuzat sambata la 23,15 : Forrest Gump .

sa inteleg ca te vei uita din nou la el, jani - (re)vizionare placuta - si eu l-am vazut de 2 ori - mi-a placut povestea aceasta in care un om incearca sa-si contruiasca propriul destin  :D

A fost un film care a meritat toate premiile.
...My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

....ca si ciocolata din cutie si viata este uneori mai dulce, alteori mai amaruie - niciodata nu stii ce te asteapta pana nu deschizi sa vezi

pentru cei carora le plac westernurile - tocmai am vazut "Blackthorn"
o poveste a imbatranirii, a incercarii de a reveni acasa - ce pare simpla dar in cele din urma se dovedeste a nu fi....

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/5FMZDtpMFqk?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #259 : Miercuri, 02 Noiembrie 2011, 14:40 »
vazand azi o reclama la un film ce va rula in curand mi-am adus aminte de un film mai vechi ( ehee- pe vremea mea !!!  ;D )

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/0gfZnWVoqZ8?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #260 : Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011, 19:00 »
Daca ti-a placut 300 (mie mi-a, e o idee originala asupra momentului Termopile al istoriei spartane - plus dinamica scenelor de lupta, chestii asa misto doar prin Kill Bill mai vezi, plus CG grupa mare, dar e CG de clasa) sa vezi si Sin City, care e facut tot dupa Frank Miller. Personal, in momentul de fata descarc Larry Crowne, pe care o sa-l vad un pic mai tarziu. Revin cu impresii (si figuri  :D) despre.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #261 : Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011, 20:32 »
da, mi-a placut 300 - si felul cum e  prezentat si imbinarea istorica cu partea de poveste si atmosfera - un pic misterioasa si scenele de lupta -  asta ca veni vorba de ele - gasisem atunci dupa ce am vazut filmul un screensaver cu scene din film care in momenul cand nu mai foloseam PC -ul incepea sa ruleze pe ecran (il setasem si la un timp foarte scurt) - imi placea la nebunie - erau cateva scene super  faine - chiar imi vine una in minte acum in care efectiv cativa calareti veneau spre prim planul ecranului incat aveai impresia ca trec dincoace de el - fain

despre Kill Bill ce sa mai spun - a fost revelatia zilei (de fapt 2 zile) pentru ca l-am vazut in doua zile -una dupa alta - imi spusese de el o prietena si m-am repezit sa-l vad - m-am uitat acum in urma pentru ca stiam ca am scris un pic despre el si intradevar am postat trailerul lui  dupa ce l-am vazut(cateva pagini inainte)-  ca mi-a placut - dar incercand sa vorbesc despre acest film colegilor am cam fost criticata - ca e un film feminist, ca scenele de lupta sunt un pic fortate, ca atmosfera cu tenta asiatica nu se potriveste cu naiul lui Zamfir , in fine d'astea - dar totusi mie mi-a placut foarte mult , ba chiiar am considerat ca e asa bine regizat incat toate elementele filmului se leaga atat de bine incat este geniala trecerea asta prin diferiite culturi - asa ca acum chiar ma mira un pic ca vorbesti de el

iar de la cele scise de tine cel mai tare a fost ala - Requiem For A Dream- ufff , nu am sa uit asa usor acel film

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #262 : Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011, 21:47 »
Pai te-am avertizat despre Requiem for..., nu? Revenind, Larry Crowne "la cald": relativ simpatic, nu-i capodopera insa puncteaza cateva idei frumoase: nu-i sfarsitul lumii nici cand esti singur, nici cand iti pierzi casa, tot ce trebuie sa faci, e sa te-nscrii la facultate (just kidding!).  Unii oamenii pe care nu i-ai cunoscut pana acum, pot aparea in viata ta din senin si iti pot schimba viata in bine. Si nu tot ceea ce-i modern (Twitter, Facebook and Co) e la fel de frumos si elegant ca un discurs (sau un dialog) clasic. Asa ca...de vazut sambata seara sau duminica imediat dupa pranz, la siesta.
Asa, revin ca uitasem un aspect: daca Kill Bill poate fi considerat feminist, pe acelasi principiu pot spune si eu ca elicopterele sunt bune pe varza, ca si ratele, doar zboara si unele si altel, nu?

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #263 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 13:22 »
        Dar ce piese de teatru mai vedem? Pentru ca nu mai reusesc sa ajung in Bucuresti, vin fetele mele, ba una, ba alta, mergem in Constanta la teatru. Am vazut ultima data "(Pe)trecerea sufletelor)" la Teatrul de Stat (fostul Fantasio). Ingenios! Cine doreste un cadru dintr-o morga, unde are loc un priveghi apoi toate cate s-au intamplat cand "iti sar in ajutor fostii colegi, chiar si mort fiind)...? O idee nastrusnica, jucata cu profesionalism.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #264 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 17:17 »
tot apar continuari ale filmului " Final Destination" acum au ajuns pe la seria 5 - si zic eu - mai o fi ceva de se tot reia tema asta - bun- hai sa vad despre ce e vorba in propozitie si ma apuc cu veselie sa dau play la prima serie
concluzia - bine ca nu s-a facut inca noapte afara  :o - asa ca daca vreti un pic de triller  8)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/DD_MAz96L70?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #265 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 18:38 »
O recomandare: The Fall (http://www.imdb.com/title/tt0460791/). Filmul asta e o bijuterie nestiuta. Mi-am amintit intamplator de el, de fapt l-am vazut pe un tracker de torrent pe unde mai bantui eu si mi-am (re)amintit de el (l-am vazut prima data acum 2-3 ani). Il voi revedea cu placere azi.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #266 : Miercuri, 09 Noiembrie 2011, 13:39 »
in sfarsit am gasit trailerul pe care il cautam zilele trecute  :)

Actiunea filmului se petrece undeva in viitor unde procesul de imbatranire a fost schimbata, oamenii trebuie sa plateasca pentru a ramane in viata. Oamenii se opresc din imbatranire la varsta de 25 de ani. Cu toate acestea, pe bratul lor este stampilat un ceas care indica cat de mult vor trai, de fapt cat timp mai au de trait. Pentru a evita suprapopularea, timpul a devenit moneda si modul in care oamenii platesc pentru lux si necesitati. Cei bogati pot trai pentru totdeauna, in timp ce restul incearca sanegocieze pentru nemurirea lor. Untanar sarac este acuzat de crima atunci cand el mosteneste o avere de timp de la un barbat mort de clasa superioara. El este fortat sa fuga de forta politista corupta FBI, cunoscuta si ca "Cronometrorii".

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/fdadZ_KrZVw?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #267 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 21:49 »
Azi revedem Man on Fire cu Denzel si Dakota Fanning -copilul minune al Hollywood-ului- cand era mititica.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #268 : Duminică, 13 Noiembrie 2011, 18:31 »
O recomandare: The Fall (http://www.imdb.com/title/tt0460791/).

mi-a trebuit ceva pana sa-l gasesc. sunt mai multe filme care au in denumire "the fall" - noroc cu link-ul pe care l-ai dat si unde am citit un pic despre ce este vorba

o poveste despre viata intr-o poveste – mi-a placut  8)
pustoaica e senzationala, te pune pe ganduri – un copil prea matur - ce sa mai spun cand au vorbit in mijlocul filmului in romaneste, nu-mi venea sa cred  ;D –  si pustoaica care n-a tradus totul mamei pentru ca stia cum isi castigau ei existenta – de aceea am zis un copil prea matur

cred ca va trebui sa-l mai vad o data pentru ca este atat de plin de simboluri incat ma indoiesc ca le-am inteles pe toate – chiar la inceput vreo 20 de minute mi-a fost greu sa urmaresc – “fugeau”  prea repede pentru mine dintr-un plan in altul (drama din poveste si cea din spital, din viata lor)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #269 : Joi, 17 Noiembrie 2011, 22:34 »
The Tree of Life. M-a lasat masca.