Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301598 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #270 : Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011, 19:56 »
The Tree of Life.

am vazut azi doar primele 60 de minute din el - a trebuit sa plec - am sa reiau acum de unde am ramas
vin cu impresiile cand il vad pe tot

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #271 : Duminică, 20 Noiembrie 2011, 01:11 »
The Tree of Life.

am terminat si restul filmului- cred ca pauza dintre ele 2 parti a fost de folos  :)- m-a ajutat sa percep de fapt directia in care mergea regizorul si sa ma familierizez cu atmosfera - poate un pic cam mult insistat pe partea de creatie a cosmosului,  8) din dorina de a transmite mesajul ca totul depinde de o forta superioara pe care o denumeste dunmezeu  insista prea mult pe o descriere a universului pe care eu am resimti-o putin fortata -documentara  ::) - gen National Geografic- ceea ce de fapt este anulat de 1 fraza - Doamne de ce as fi bun cand tu esti rau?
Destul de greu am "prins" ideea ca de fapt copilul care moare - fratele mijlociu - moare tanar si nu copil - este parca o lacuna pe care o lasa intentionat regizorul pentru a face spectatorul sa inteleaga incapacitatea de a cunoaste toate elementele  :-\- astfel prin aceasta abordare sa ne intimideze un pic, sa traim acel moment de confuzie care vine in viata lui jack ( omul matur - care nu-si mai gasete linistea si drumul in viata  ??? -marcat de comportamentul agresiv al tatalui  :o -si acum ajuns la maturitate se loveste de ideea ca :cei care iubesc calea graţiei nu sfârşesc niciodată rău"  nu este de fapt piatra care sta la temelia identitatii lui ca persoana . Abaterea de la un drum nu inseamna asa cum ii inoculase tatl sau ( care ratase cariera muzicala  :-\) o renuntare la telul lui ci doar o alta perspectiva , o alta intelegere a sensului vietii.

Am scris cam mult - probabil despre acest film - se vor scrie si mai multe pagini pentru ca are de toate - de la muzica, la o paleta extrem de bogata de sentimente, la introspectia pe care trebuie sa o faca individul asupra lui pentru a putea merge mai dparte in viata ,  pentru a accepta ca Dumnezeu este cel care calauzeste viata asa cum este ea- buna sau rea - fie ca noi la nivel individual intelegem asta.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/WXRYA1dxP_0?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #272 : Duminică, 27 Noiembrie 2011, 20:31 »
Cine a spus ca desenele animate sunt (doar) pentru copii? Sa vada WALL-E si How to train your dragon!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #273 : Luni, 28 Noiembrie 2011, 00:27 »
"One Day" cu Anne Hathaway si Jim Sturgess.Unul din cele mai bune filme ale anului. Categoric nu-si merita nota mica de pe IMDb.

ama

• Vizitator
« Răspuns #274 : Luni, 28 Noiembrie 2011, 10:14 »
http://www.imdb.com/media/rm2133638912/tt1189073

sper sa ajung la acest film ...

va place almodovar ?

ama

• Vizitator
« Răspuns #275 : Marți, 29 Noiembrie 2011, 18:37 »
l-am vazut azi

YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER :)

naomi watts, anthony hopkins, made by woody allen

micile ironii ale vietii

http://www.imdb.com/title/tt1182350/

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #276 : Joi, 01 Decembrie 2011, 22:23 »
un film usurel - exclusiv pentru ladies  ;D
un jaf la un mare cazino - Ocean's Eleven - o banda de 11 - o distributie "cool"
Enyoi it!
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/u7VTkceSsEw?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #277 : Joi, 01 Decembrie 2011, 22:35 »
Tu crezi ca pentru ladies e usurel sa ti se fataie Brad Pitt doua ore prin casa?  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #278 : Joi, 01 Decembrie 2011, 22:39 »
eu il prefer pe Clooney ( e si el pe acolo  :) ) si macar asa se "fataie" si la mine unul prin casa  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #279 : Joi, 01 Decembrie 2011, 22:43 »
Fie si o clona a lui Clooney!  8)  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #280 : Vineri, 02 Decembrie 2011, 13:09 »
nu-i nevoie - are si continuari - Oceans' 12 si 13  8)

Offline almi_gabi

• Hero Member
Re: Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #281 : Duminică, 04 Decembrie 2011, 10:41 »
Prince Of Persia: The Sands Of Time (2010)

usurel, da am zis sa vad si eu cum e un film facut dupa jocuri video

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #282 : Duminică, 04 Decembrie 2011, 17:34 »
Made In Dagenham

In anul 1968, la cea mai mare fabrica de automobile Ford din Europa in Dagenham lucrau 187 de femei, care executau la masinile de cusut husele din piele cu care erau acoperite banchetele si care isi desfasurau activitatea in conditii grele, fiind platite cu sume mult mai mici de bani decat cei 55.000 de angajati barbati. Atunci cand afla ca salariile le vor fi micsorate, angajatele fabricii din Dagenham – Anglia o insarcineaza pe Rita O’Grady sa le reprezinte interesele in cursul unei intrevederi cu patronatul.  Cusatoresele reusesc prin persverenta sa schimbe un sistem despre care nimeni nu era pregatit sa admita ca este deficitar si injust.

Filmul este inspirat de un caz real din Marea Britanie si e destul de tonic si interesant.  :D

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/DZ509hHkHO8?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #283 : Duminică, 04 Decembrie 2011, 19:12 »
Cine vrea Prince of Persia, sa joace jocul (unul dintre ele), filmul e o gluma. Stateam azi si imi bateam capul sa imi aduc aminte cel mai bun film vazut (si facut) in 2011. Nimic.  :-\

Caroline

• Vizitator
Re: Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #284 : Marți, 06 Decembrie 2011, 23:01 »
sile43
am vazut intr-o noapte pe hbo un film cu un tip care venise cu niste bani in bucuresti si a fost tzepuit
apoi a inceput si el sa insele oamneii
stii cumva cum se cheama?

Filantropica?