Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 304614 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #285 : Marți, 06 Decembrie 2011, 23:47 »
si va voi spune si de ce: acum cativa ani am vazut filmul "dancer in the dark" cu bjork si a fost o experienta teribila, prima de acest fel... as dori sa-l revad dar nu stiu daca sunt gata.

Subscriu... intocmai. N-am reusit sa mi-l scot din minte saptamani, dupa ce l-am vazut.

La asemenea impresie, n-a mai "concurat" de-atunci pentru mine decat un singur film: "Vas, vis et deviens", in traducere "Traieste!". Este o coproductie Franta - Israel, realizata de Radu Mihaileanu, un film castigator a numeroase premii in Europa, dar la care nu am vazut niciun fel de reclama in Romania, din pacate. Eu l-am gasit intamplator intr-un centru de inchiriat DVD-uri... si ulterior mi l-am si cumparat pe DVD. L-am revazut de cel putin 5 ori de-atunci, cu aceeasi emotie...

http://www.cinemagia.ro/filme/va-vis-et-deviens-traieste-13349/

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Caroline

• Vizitator
Re: Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #286 : Miercuri, 07 Decembrie 2011, 00:26 »
acum cateva seri am vazut un film german pe prima, incepuse asa ca nu stiu ce nume are.  mi s-a parut foarte interesanta povestea: adevarata iubire este cea care stie si poate sa treaca peste...

Un alt film favorit al meu, tot german, cam cu acelasi mesaj, desi in altfel de poveste. Zambesc numai cand imi aduc aminte de el... memorabil!

http://www.imdb.com/title/tt0405743/

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #287 : Duminică, 11 Decembrie 2011, 10:40 »
Moon

Este un sf psihologic care  trateaza o drama (foarte bine jucata de Sam Rockwell) pe baza unei idei extraordinare – comportamentul uman in conditii de izolare ( pe o statie de exploatare miniera pe Luna) – la care se adauga inca o „problema” – personajul principal descopera spre finalul filmului ca nu este decat o clona si va fi inlocuit la terminarea contractului de o alta clona si tot asa deoarece exista o multime de astfel de copii umane in subsolul bazei. Mie mi s-a parut interesant mai ales ca filmul se axeaza pe trairile personajului.
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/fQTJUfqNJts?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ama

• Vizitator
« Răspuns #288 : Vineri, 16 Decembrie 2011, 16:54 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/G68fHZig9nA?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

THE SUCKER PUNCH ..... coloana sonora e incredibila .. cred ca una dintre melodii e cintata de Bjork dar nu sunt sigura

m-a fascinat frumusetea lui Baby doll -

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #289 : Duminică, 18 Decembrie 2011, 12:51 »
Filmul povesteste calatoria lui Eli printro lume devastata de un ultim razboi unde oraşele pustiite, şosele distruse, pământ pârjolit—tot ce-l înconjoară arată catastrofa care se petrecuse.  Nu mai există nicio urmă de civilizaţie, sau lege.  Drumurile aparţin unor bande de tâlhari care sunt în stare să omoare un om pentru pantofii lui, pentru o cană de apă, sau…chiar pentru nimic.
“Cartea lui Eli” este un film regizat de fraţii Hughes si îi are pe generic pe dublul câştigător al premiului Academiei, Denzel Washington – care nu joaca prea rau nici aici  :) si finalul filmului este unul pozitiv in care lumea isi reia existenta.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/2ud4gZQcPac?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #290 : Duminică, 18 Decembrie 2011, 14:55 »
Asteptam sa apara la cinema (pe 23.12) al doilea Sherlock Holmes-"A Game Of Shadows", facut cu aceeasi echipa ca si primul (regie Guy Ritchie, muzica Hans Zimmer si Robert Downey si Jude Law in rolurile principale).

julia

• Vizitator
« Răspuns #291 : Luni, 19 Decembrie 2011, 18:20 »
a fost tare prima parte. m-am distrat teribil, sunt fan Downey jr.
daca apare si seria 2 sper sa nu fiu dezamagita.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #292 : Luni, 19 Decembrie 2011, 19:01 »
Un film cu George Clooney, regizat tot de el - despre politica, jocuri de culise, mecanisme de lansare, santaj vs loialitate
 - poate nu e chiar o capodopera dar merge

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/McCt-_yYLpo?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #293 : Miercuri, 21 Decembrie 2011, 18:42 »
Lord of War (2005)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/ke79K4bO4P8?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

acum am dat de el desi este din 2005, este vorba despre traficul de arme si mi-a placut ca este inspirat din fapte reale si filmul parca puncteaza ideea ca  posibilitatile de comert cu arme au crescut dupa incetarea "razboiului rece - personajul principal Yuri Oslov (Nicolas Cage  :) ) ajunge destul de rapid in "business" castigand tot mai multi bani - intai o mitraliera, maine un tanc, poimaine un avion....
pare hilar dar mi-a placut iventivitatea de care dadeau dovada in a camufla armamentul si al trece transporturile cu acte false

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #294 : Luni, 26 Decembrie 2011, 13:34 »
The prestige (2006)

Multa drama, mandrie, razbunare si iubire in filmul lui Nolan, un exemplu de film captivant -  filmul se invarte in jurul povestii “dusmaniei” dintre cei doi magicieni. Un film cu mai multe intorsaturi de situatie, cu mister, cu actori mari, cu o poveste credibila, cu decoruri impresionante… cu de toate  :)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/o4gHCmTQDVI?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #295 : Joi, 12 Ianuarie 2012, 02:21 »
Spre marea mea rusine (dat fiind faptul ca ma consider un cinefil), abia acum am reusit sa vad si eu "Love Actually". Fain, foarte fain. Si o mare aglomeratie de staruri pe metru patrat.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #296 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 17:53 »
Bag seama ca au aparut paianjeni p-aici, pesemne toata lumea nu se uita decat la stiri. Asa ca mai agit eu apele un pic: tocmai ce-am terminat de vazut Perfect Sense. Cu Ewan McGregor si Eva Green (pentru care am eu o maaaare slabiciune. La fel ca si pentru  Kate Winslet, Nicole Kidman, Pfeiffer, Claire Forlani sau Zooey Deschanel...gataaaa, ajunge!). Revenind: scenariu interesant - cum ar fi daca ne-ar disparea simturile, cum ar influenta treaba asta pe fiecare si -implicit- relatiile dintre oameni.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #297 : Duminică, 15 Ianuarie 2012, 02:44 »
Eu am peste 50 de filme pe laptop si cateva link-uri pe net... da' nu ma declar cinefila, depinde doar de chef. Si-acuma au cam inceput oamenii serviciile dupa sarbatori.  ;D

Cel mai recent, am vazut Inception (cu Leonardo di Caprio, dar asta ma interesa mai putin, ca nu e printre preferatii mei). Scenariu: cum ar fi sa schimbam cursul politicii patrunzand noaptea ca personaje in visele oamenilor importanti... ca job?  ;)
Nu mai am link-ul, dar sigur e de gasit pe undeva, pe net, e o noutate...  8)

julia

• Vizitator
« Răspuns #298 : Duminică, 15 Ianuarie 2012, 08:18 »
Dar de filmele romanesti ce ziceti? Nu gasesc si eu unu de care sa zic: super film. De la Filantropica cred ca nu am mai vazut niciunu care sa merite retinut sau mentionat. Ori e scenariu de 2 bani, ori e jocul actorilor fad si fara traire, ori regizorul nu stie ce sa ceara/scoata de la ei.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #299 : Duminică, 15 Ianuarie 2012, 18:10 »
Bune, si filmele romanesti, chiar si mai vechi!  :)

www.filmeonlinefree.info