Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301180 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #240 : Duminică, 02 Octombrie 2011, 19:59 »
Azi Irina a zis să vedem MELANCOLIA – din 30 septembrie la noi, PERICOL NEVĂZUT, MONSTRUL cu Charlize Teron și CARE-I NUMĂRUL TĂU - care cică e o comedie vulgărică și dezbrăcățică, după un roman scris de o femeie. Rezumat: după ce ai avut 20 de amanți, e greu să te mai măriți!
A zis iar că vine ăla tare cu De Niro, dar fără alte precizări. Nea Goagîl-Gugâl-Goagăl zice că ar fi vorba de KILLER ELITE, care s-a lansat pe 23 septembrie în State...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #241 : Duminică, 02 Octombrie 2011, 21:07 »
Vreau sa vad si eu pericolul nevazut (Contagion) :D Mai ales ca are o distributie faina.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/4sYSyuuLk5g?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #242 : Duminică, 02 Octombrie 2011, 22:50 »
@almi_gabi: Daca iti place Aronofsky (sigur iti place, pun pariu, banuiesc ca ai vazut Black Swan) iti recomand sa vezi un alt film noncomercial in regia acestuia: The Fountain. Cu Hugh Jackman (da, doamnelor, stim, e baiat bineeeeeeee) si cea mai frumoasa evreica din toate timpurile, "fosta" lui Aronofsky chiar -cred ca au si un copil impreuna- Rachel Weisz. Chiar, de ce sunt mai frumoase actritele frumoase trecute de o varsta (3o si ceva, ca sa nu jignim si nici sa fortam nota) decat reprezntantele "proaspete" (in ghilimele, totusi fara sa fiu rautacios) ale noului val? Personal consider ca Lauren Bacall, prin 1940 si ceva era ceva (cinevA) ce inca n-am intalnit in ziua de azi.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #243 : Duminică, 16 Octombrie 2011, 03:17 »
de foarte mult timp nu am mai vazut un film care sa ma impresioneze intro asa mare masura : " Culoarul mortii "( The green mile ) .
filmul incepuse deja cand , tot butonand telecomanda , imi doream sa gasesc ceva care sa-mi alunge plictiseala . probabil ca as fi trecut mai departe daca nu m-as fi uitat in program sa vad cam despre ce film este vorba si nu l-as fi vazut pe Tom Hanks in distributie . am ramas si bine am facut . nu vreau sa fac risipa de adjective , mai bine zis nici nu sunt acum in stare de asa ceva . vreau doar sa va spun ca merita sa vedeti acest film realizat cu migala de bijutier .

o noapte buna sa aveti !

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #244 : Duminică, 16 Octombrie 2011, 13:22 »
.......sigur iti place, pun pariu, banuiesc ca ai vazut Black Swan.......

da, am vazut Black Swan (m-ai mult ca m-a intrigat titlul si faptul ca avea niste nominalizari ) - si mi-a placut - e ceva mai "luminos" decat "Requiem For A Dream" si mai suportabil, ideea e "stecurata si diluata" de cadru in care se petrece actiunea

de foarte mult timp nu am mai vazut un film care sa ma impresioneze intro asa mare masura : " Culoarul mortii "( The green mile ) .
.........

si eu l-am vazut jani -mi-a placut- nu stiam de el - dar l-am vazut pe aici recomandat de cineva - recunosc ca am prostul obicei  ??? de a verifica daca imi place sau nu ce vad, asculta si prefera altii  - aseara am vazut ca este transmis - bine ca ai stat sa-l vezi

acum vad un film cel putin ciudat si controversat- reda viata doctorului Jack Kevorkian ( interpretat de Al Pacino)

In 1990, doctorul Jack Kevorkian (supranumit Dr. Moarte) a uimit lumea atacand frontal dezbaterea viata-moarte cu a sa „masina a milei” si a realizat prima sinucidere asistata.  Maşina le permite pacienţilor aflati in faza terminala sa-si puna capat vietii într-o manieră umana. În momentul în care doctorul este fortat sa-si apere filozofia şi practica in tribunal, erupe o furtuna mediatica care pune in dezbatere dreptul la viata si la moarte a pacientilor.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/Uoe8nZDLuLY?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #245 : Duminică, 16 Octombrie 2011, 21:55 »
The Green Mile, Shawshank Redemption si The Mist: toate trei au la baza scrierile maestrului horror-ului Stephen King si toate trei sunt regizate de Frank Darabont. Si nici unul nu-i de ratat.

julia

• Vizitator
« Răspuns #246 : Marți, 18 Octombrie 2011, 22:27 »
Am vazut „La piel que habito”, regia Pedro Almodovar (2011) 
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Mi s-a parut interesant si dur, tipic Almodovar.

Va recomand doua festivaluri, unul inceput de vinerea trecuta, altul va incepe vinerea asta:

http://paginadefilm.com/

http://www.feeder.ro/2011/10/21/festivalul-filmului-francez-cinema-studio/

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #247 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 20:45 »
Les miserables (1998)- ecranizarea cu Liam Neeson, Uma Thurman, Claire Danes si Geoffrey Rush in rolul lui Javert (de departe cel mai bine jucat rol din tot filmul). Cam...subtirel, mi-a lasat impresia mai mult de rezumat decat de artistic. Pentru comparatie voi (re)vedea si miniseria fraceza din 2000, cu Depardieu- Valjean si John Malkovich-Javert cat si pe cea din 1958 cu Jean Gabin in rolul principal.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #248 : Duminică, 23 Octombrie 2011, 15:08 »
Nu stiu daca asta a mai fost pe aici...
Mai demult a mea a facut o lucrare  despre dragoste in filmele lui Woody Allen, despre daca poate fi masurata iubirea si bla-bla-bla.  Luuuuni de zile mi-au rulat in casa numai filmele lui, intoarse pe toate partile.

In emisiunea de azi, Irina a vorbit despre psihanaliza si film. Cu Vasile DemZamfirescu – de la Editura TREI. Despre Freud, despre “Cartea Rosie” a lui Jung, despre lansarea cartilor Tratat de psihanaliză contemporană si 19 cazuri inedite (cazuri de psihoterapie). Despre faptul ca in Germania casa de asigurari de sanatate plateste/deconteaza doi ani de psihanaliza (la noi…). Si despre faptul ca psihanaliza a aparut in acelasi timp, un acelasi an, cu cinematograful. Despre regresie – intoarcerea in timp, care poate fi benefica ori malefica (daca ramai acolo!). Despre faptul ca regresia in copilarie relaxeaza si intareste, dar ea poate lua si forme patologice in fata unui obstacol in viata afectiva si erotica (si-i gata nevroza!). Despre Dali, Hemingway, Owen Wilson, Carla Bruni si Midnight in Paris al lui Woody Allen - ”o fuga in trecutul cultural al personajului care se afla intr-o relatie care nu-i convine, dar care se intoarce in prezent, unde exista o persoana care l-ar face fericit”… (alta decat cea de la inceputul filmului, desigur!)

http://filmmenu.wordpress.com/2011/10/22/review-midnight-in-paris/

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/pxTWWLy56Fs?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ah, si a mai zis ca pe 27 octombrie va rula un film foarte bun la Festivalul filmului Astra din Sibiu... n-am retinut titlul...

julia

• Vizitator
« Răspuns #249 : Luni, 24 Octombrie 2011, 16:27 »
nu l-am vazut.
mi-am propus de vreo 2 saptamini, dar vad ca e drumul lung ...

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #250 : Luni, 24 Octombrie 2011, 16:41 »
doar ce am vazut aseara " cei trei muschetari", 3D
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #251 : Luni, 24 Octombrie 2011, 17:51 »
doar ce am vazut aseara " cei trei muschetari", 3D

si cum ii' ?  ???  merita sa-l vedem sau ii trimitem pe altii!!  ;D

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #252 : Luni, 24 Octombrie 2011, 23:20 »
e o parodie, cu super actori, dialog cu umor, realizat foarte bine....pleci bine dispus uitand de problemele de peste zi...e ok...
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #253 : Marți, 25 Octombrie 2011, 03:28 »
Son of a... Facebook  :)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/kT_cp2x0qso?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

julia

• Vizitator
« Răspuns #254 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 16:36 »
WILD CARPATHIA

"gandul" de astazi ofera un articol  generos despre Romania - mi-a placum cum e realizat si ce m-a surprins este ca dupa atata timp de la revolutie inca mai vin turisti pentru locurile salbatice din Romania in care ajungi cu elicopterul ;D
un fel de off-road
totusi articolul ii' fain chiar daca nu prea il inghit eu pe englezi
un articol despre promovarea Romaniei

am sa atasez si trailerul filmuletului pentru ca prezinta niste peisaje superbe - uff ce faina e Romania
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/ip_QZaBfXqM?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

“Wild Carpathia” va fi difuzat pe data de 30 octombrie, la ora 20.00, pe postul de televiziune Travel Channel. Filmul va fi tradus în 20 de limbi şi va putea fi vizionat în 119 ţări ale lumii. Realizarea acestui documentar i se datorează Prințului Charles al Marii Britanii, care deține proprietăți în România și care și-a propus să promoveze țara noastră ca destinație turistică.

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cel-mai-frumos-film-strain-despre-romania-wild-carpathia-cum-vad-altii-ceea-ce-noi-vrem-sa-distrugem-%e2%80%93-yellowstone-al-europei-69362.html