Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Capitale europene: Praga, Viena, Bratislava, Budapesta 18 – 23 septembrie 2012

<< < (8/9) > >>

PGabriela:
Nu am ajuns inca acasa, m-ai preumblu prin tarisoara noastra, dar azi am apucat sa vad pozele si au iesit unele chiar suprinzator de faine.
Uitandu-ma am facut o recapitulare scurta pe unde am umblat, inca sunt sub influenta frumusetilor vazute.
Multumesc inca o data adminului pentru acest traseu si sper sa am ocazia sa particip si la altele.

Hmmmm Mac-ule, deci ti-a placut? STIAM, eram sigura! :applause:
Adda- “vreau inapoooooooi...cel putin inca o saptamana” SI EU!  :)
In weekend ajung acasuca, voi arhiva pozele si vi le voi trimite.
Mac-ule te rog sa imi dai adresa aceea pentru transferuri.

admin:
La Viena, cel mai bun strudel se poate manca la Rezidenz, acolo unde pe vremea lui Franz Joseph, erau laboratoarele de patiserie care serveau casa imperiala. Am fost si noi acolo, si langa o bucata enorma de strudel cu frisca (adevarata) si inghetata de vanilie, primesti si reteta acestui delicios preparat. Am scanat-o si o postez mai jos. Este in germana. Poate cineva o traduce aici pe forum. Dati click pe imaginea scanata pentru a se mari.

Reteta de strudel cu mere

dauina:

--- Citat din: admin din Marți, 02 Octombrie 2012, 07:46 ---La Viena, cel mai bun strudel se poate manca la Rezidenz

--- Terminare citat ---
Cum voi serba ziua Romaniei la Viena, am sa trec pe acolo.....cu conditia sa scap de surplusul de la Sibiel :(

admin:
Este la Schoenbrunn, in spatele laturii stangi de intrare la palat.

dauina:

--- Citat din: admin din Marți, 02 Octombrie 2012, 08:39 ---Este la Schoenbrunn, in spatele laturii stangi de intrare la palat.

--- Terminare citat ---
multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă