Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Capitale europene: Praga, Viena, Bratislava, Budapesta 18 – 23 septembrie 2012

(1/9) > >>

admin:
Capitale europene: Praga, Viena, Bratislava, Budapesta 18 – 23 septembrie

Tarif:     335  Euro/ persoana - cazare in camera DBL
Plecare: 18 septembrie 2012
Sosire:   23  septembrie  2012
Cazare: 5 nopti din care:
     • una la Budapesta in Down Town (18/19 septembrie)
     • doua la Praga (19/20 si 20/21 septembrie)
     • doua la Bratislava in Down Town (21/22 septembrie si 22/23 septembrie)
Servicii incluse:
     • cazare 5 nopti la hoteluri de 3*, mic dejun inclus
     • transport cu microbus 8 locuri, cu plecare si sosire in Sibiu
Nu sunt incluse: intrarile la muzee, funicular, lift-uri turnuri
Plecare:  18 septembrie ora 3.00 – Sibiu. Cei care vin din alte zone se pot caza intermediar la Pensiunea Sibiel (30 lei / noapte)
Sosire: 6 septembrie cca ora 00.00 Sibiu
Se viziteaza:
Budapesta, Praga, Bratislava, Viena
Traseu:
Sibiu – Budapesta – Praga – Bratislava – Viena – Bratislava - Sibiu
Program:
Ziua 1: Check in ora 13.00
Vizitare Budapesta: Monumentul Eroilor, Parcul Central, Muzeul Agriculturii, Castelul Vajahunjad, Parlament, Biserica S. Ana, Biserica Evanghelica, Bastionul Pescarilor, Castelul Buda, Catedrala Mathias. Se traverseaza Podul cu lanturi pana in Piata Vigado.
Ziua 2. Plecare spre Praga. ora 8.00. Check in ora 14.00
Se viziteaza zona Orasul Vechi (Stare Mesto): Muzeul National, Turnul Jindrisska, Catedrala Tyn, Biserica Sf. Nicolae, Turnul cu ceas, Turnul Pulberariei, Podul Carol.
Ziua 3. Vizitare Castel, Catedrala Vitus, Strada de Aur, Casa care danseaza, Teatrul National, Rezervatia UNESCO Vysehrad
Ziua 4. Plecare spre Bratislava. Check in ora 14.00.Vizitarea castelului apoi a orasului vechi.
Ziua 5. Scurta vizita a Vienei – Palatul Schoenbrunn si zona centrala
Ziua 6. Plecare spre tara
Este a III-a actiune pe acest traseu. Link catre ultima, cea din primavara lui 
2011: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,652.0.html

Alte detalii: office@singlescamp.ro
Inscrierile se pot face pana la data de 1 august 2012 pe formularul pe care o sa-l gasiti pe site sau pe office@singlescamp.ro
Plata se face in contul SC Bon Vojage srl Sibiu. Email: samiza@bonvoyagesibiu.ro

admin:
Incep detaliere excursie noastre, prezentandu-va cateva dintre obiectivele pe care o sa le vedem. Dar intai un filmulet "in your pocket", despre orasul care, pentru mine personal, reprezinta in ordinea preferintelor, a doua optiune, dupa Barcelona. Este cu totul si cu totul fermecator, arhitectura si atmosfera de acolo iti creaza un sentiment de familiaritate, ai senzatia ca apartii locului, ca acolo te-ai nascut, atat este de primitor si placut privirii.

#Invalid YouTube Link#

admin:
Lista de inscrieri modificata la zi (31 august):

V Gabriela   Bucuresti - achitat
Victoria T   Bucuresti - achitat
Mihaela S   Targu Jiu - achitat
---------------------------
Adina S   Sibiu - in curs de confirmare
Elena A    Pitesti - in curs de confirmare
L Tatiana   Alba Iulia - inscrisa
----------------------------
Daca o sa confirma si Adina, Elena si Tatiana, mai ramane practic un singur loc.

adda:
in sfarsit am reusit si eu sa-mi definitivez cu perioada de concediu....asa caaa...merg sa vad Praga si nu numai  *|*
offf...de cand tot astept  :dance:

PGabriela:
Buna ziua,
As dori sa particip la acest circuit
Capitale europene: Praga, Viena, Bratislava, Budapesta 18 – 23 septembrie.
Am vazut ca inscrierile s-au terminat pe 1 august dar am zis sa incerc poate am o sansa.
In caz ca e posibil, rog coordonatorul acestui site sa imi ingaduie sa il deranjez cu un telefon.
Multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă