Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Capitale europene: Praga, Viena, Bratislava, Budapesta 18 – 23 septembrie 2012

<< < (6/9) > >>

adda:
eu inca sunt in transa...cand m-am trezit ma gandeam ca trebuie sa merg sa iau micul dejun dupa care urmeaza sa plecam sa vizitam....surprizaaaa. :D...sunt acasa si vacanta s-a cam incheiat  :(( :(( vreau inapoooooooi...cel putin inca o saptamana  :giggle:
a fost frumos...o excursie foarte concentrata, am vazut atatea locuri frumoase incat nu se poate sa nu ma gandesc ca as vrea sa revin... :thumbup:
a meritat toata asteptarea!!!! :dance:
le salut pe fete si imi pare bine ca v-am cunoscut  :kissing:

admin:
Una dintre seri, cel putin pentru mine, a fost mai mult decat o incantare. I-am ascultat si vazut la Hard Rock Cafe-ul din Praga (va recomand sa-l vizitati daca aveti ocazia, este un local superb), pe Juwana Jenkins si Mojo Band in Concertul live "The Soul of Old School Blues". O scena cu supermuzicieni.

The Blues Keeps You Alive Album Preview

Caroline:

--- Citat din: admin din Luni, 24 Septembrie 2012, 15:09 ---Hard Rock Cafe-ul din Praga (va recomand sa-l vizitati daca aveti ocazia, este un local superb)...

--- Terminare citat ---

Subscriu!  ;)

admin:
Pe exterior cladirea arata ca din poveste. Pictata in stilul sec XVII, pe 4 nivele, ca majoritatea cladirilor din zona veche si imediat apropiata a Pragai. Pe interior, pregatita pentru un public rafinat si cunoscator al rock-ului. Bauturi bune, mancaruri adaptate consumatorului de tip, ospatari care intai se prezinta, sunt interactivi. Echipati impecabil, cu un colan de insigne in jurul gatului.

Pe peretii cafe-ului, instrumente, accesorii vestimentale apartinand greilor rock-ului. Neuitand ca au fost lansati prin intermediului lantului Hard Rock Cafe (prezent in majoritatea oraselor mari ale lumii), multi dintre cantareti isi doneaza instrumentele.

Atmosfera este placuta, discreta si super-destinsa. Un loc in care poti sa ai o intalnire de business dar si una de prietenie, de grup, sau chiar intima in doi. Exceptional local. Evident insa ca nu place oricui. Intai trebuie sa-ti placa rock-ul, apoi sa fi o persoana adaptabila in orice fel de spatiu de entertainement si nu in ultimul rand sa-ti placa atmosfera de club rafinat.

Mai jos, ceva de pe youtube, despre Hard Rock Cafe-ul din Praga:

HARD ROCK CAFE PRAHA osvětlení UNI LIGHT

Hard Rock Cafe Prague

CHERRIES (HEROAGE) - Hard Rock Cafe Prague 27.11.2011

admin:
Unul dintre locurile cele mai frumoase din Praga este Vysehrad. Taramul cnejilor si regilor, loc de legenda. In parcul de langa superba Catedrala Petru si Pavel se desfasura o ceremonie. Asa cum imi place mie: nefestivist, rafinat, linistit, cu nuante putin aristocratice. Un band canta in surdina, iar invitatii plus o multime de curiosi printre care ne aflam si noi, asteptau mireasa. Cum se lasa asteptata, mi-am indreptat pasii spre intrarea in catedrala, bucuros sa revad aceasta perla arhitecturala. Pe drum m-am intersectat cu o mama si fiica ei, o tanara de vreo 25 de ani, cu retard sever. Fata o tragea de mana spre ceremonie, nerabdatoare sau poate in inconstienta ei infricosata ca va pierde ceva din eveniment. Striga atat de strident incat toata lumea o remarcase. Catedrala se pregatea probabil de nunta si era semiinchisa, am reusit sa intru doar in zona de prenava, asa ca in scurt timp m-am intors la locul de ceremonie. Fata de care am povestit era in alaiul de nunta si agitata, scotea parca zgomote tot mai acute. Distona atat de puternic cu linistea din jur. Era un aer distins, lume imbracata in alb, palarii, fetze slefuite si fine.  Mireasa s-a apropiat, era o muzica fantastic de placuta si de potrivita, totul era atat de emotionant. Nu ascund ca mi-a licarit ceva in coltul ochiului, imi aminteam ca in urma cu un an si jumatate imi priveam fiul intr-o astfel de ceremonie. Mireasa  cu un zambet pe toata fata, niste bucle de par blond si ochi albastri a ajuns pana in dreptul altarului improvizat. Multimea a aplaudat, dar cel mai frenetic si mai bucuros o facea sora ei, fata cu retard. Tinuta de mana de mama ei, se agita spre mireasa, bucuroasa si vadit impresionata. Mireasa, nejenata si nederanjata in nici un fel de ceea ce se intampla la doi pasi de ea, i-a aruncat cea mai calda, candida si iubitoare  privire pe care am vazut-o in viata mea. Reactia surorii a fost o bataie entuziasta si galagioasa din palme, modul sarmanei fete de a se bucura vazandu-si sora mireasa. Poate a fost cel mai emotionant moment pe care l-am trait si vazut in ultima perioada si a trebuit sa ma departez cativa metri mai incolo sa nu mi se remarce sensibilitatea. Nu stiu de ce am avut reactia asta de a ma ascunde si de a incerca sa-mi stapanesc sentimentele, pt ca toti cei care au surprins scena aveau lacrimi in ochi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă