Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Capitale europene: Praga, Viena, Bratislava, Budapesta 18 23 septembrie 2012
admin:
Supercoincidenta, in timp ce postai starea vremii, o afisam si eu! Mai bune doua prognoze!
PGabriela:
:oops:
DAAAAAAA, asa vedem si corectitudinea site-urilor meteo :D plus minus - cam asta e vremea :)
Drum bun tuturor !
Ne vedem la Sibiu
admin:
Ne-am intors azi noapte in tara, dupa un drum de 2500 de km prin fostul imperiu austro-ungar. Excursia a inceput din Sibiu, capitala celor "7 Scaune" transilvanene si a continuat prin Budapesta, apoi prin minunata Praga, pt ca mai apoi sa poposim la Bratislava si Viena.
Este un drum pe care il fac deja a 4-a oara aici in Singles Camp si nu mai este deci o noutate pt mine. Dar o bucurie, da. Imi plac mult orasele astea, cred si pt ca intr-un fel istoria familiei mele este legata de natiile Imperiului Austro-Ungar. Rezonez placut cand ma aflu acolo, imi da o stare de liniste si de confort. Imi face bine. Am venit foarte obosit, dar destins si intr-un fel bucuros. Bucuros, ca am putut sa arat locuri frumoase, ca mi-am putut impartasi din cunostiintele mele despre ele si ca sper ca am putut oferi cateva zile de vacanta activa catorva oameni. Sper ca efortul meu sa se implineasca prin noi prietenii aici in SC, prin noi legaturi. Si printr-o amintire placuta.
dauina:
--- Citat din: admin din Luni, 24 Septembrie 2012, 08:39 ---Am venit foarte obosit, dar ....
--- Terminare citat ---
un pic de repaos, ca venim... :D
admin:
Deja, am intrat in priza.... :strong::smiley6600: :dance: *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă