Ultimele detalii:
Punctul de intalnire si de imbarcare spre Pensiunea Anca va fi cel pe care vi-l descriu mai jos:
Localitatea Murighiol jud Tulcea, la cca 400 m de iesirea spre Dunavat este un indicator mare pe care scrie "Debarcader" - spre stanga. Se urmeaza drumul indicat, cel spre stanga si dupa cca 1000 m se intalneste Pensiunea Laguna Albastra. Imediat dupa gardul acesteia, unul de beton, este un drum de tara care ne conduce dupa cca 300 m la locul de unde incepe canalul, se vede peridocul, utilajul care lasa barcile la apa. Tot acolo se afla si parcarile pazite si inconjurate de gard. Capacitatea este, mi s-a spus, suficient de mare incat sa incapem acolo fara probleme.
In total si final sunt 24 participanti. O salupa are 6 locuri, deci 4 serii. Mi s-a garantat ca si daca venim toti odata, vom putea trece cu 4 salupe, astfel incat nimeni sa nu astepte. Drumul pana la pensiune este de cca 2 ore, deci trebuie ca fiecare grup de 6 sa ma anunte cand mai are cca 100 km de facut pana la debarcader.
Nu stiu cu ce vine fiecare, mi-au comunicat doar cativa cum ajung + cei cu care vin eu (suntem

. Neprimind informatiile necesare pt grupajele pe salupe, asa cum va rugasem sa o faceti, am sa incerc eu, de pe drum, sa fac harta grupajelor astfel incat sa stiu cu cine vine fiecare si in jurul carei ore.
Eu plec la 3 noaptea din Sibiu. Am sa sun personal pe toti cei cu care urmeaza sa plec. La Bucuresti sunt la ora 7.30 - 8.00, iar la Murighiol apreciez ora 13.00. La cele 8 persoane care vin cu mine, mai sunt nevoie inca 4 pentru 2 grupaje de salupe. Mircea din Braila, m-ai intrebat Email locul si ora de intalnire, o stabilim deci pe cea de 13.00, astfel incat sa treci cu acest grup. Mai raman practic inca 3 locuri. Vedem cine va fi cel mai apropiat, pt formarea celor doua salupe. In continuare pt celelalte doua, asa cum spuneam, urmeaza sa ne intelegem.
Prognoza meteo arata bine, nu este cazul sa ne ingrijoram nici de ploaie, nici de canicula. Asa ca sper bsa avem o vacanta minunata in Paradisul pasarilor!