Autor Subiect: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012  (Citit de 115393 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012
« Răspuns #225 : Joi, 23 August 2012, 19:42 »
Asta numai Gigi stie...  ;)
Din cate stiu eu, da. :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #226 : Joi, 23 August 2012, 23:17 »
Carol, multumesc de proposal :), si mi-ar fi facut placere sa-i dau curs, insa stabilisem cu Maria, de acum o luna jumatate, ca vom sta in aceeeasi camera.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #227 : Joi, 23 August 2012, 23:33 »
OK, nicio problema. Scuze, Mari_a, acum am inteles raspunsul tau.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #228 : Sâmbătă, 25 August 2012, 15:45 »
Ora mea de plecare din Sibiu este 3.00, deci in jur de 7.00 sunt in Bucuresti si mai departe spre Tulcea si Murighiol. Vreau sa ajung printre primii...

Gigi, vazand ca vrei sa ajungi printre primii, acum imi pica fisa: e vorba de ora 3 dimineata sau de ora 15 ? Mersi.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #229 : Duminică, 26 August 2012, 09:14 »
Incep pregatirile...  ::)
Printre altele, se pare ca saptamana viitoare n-o sa murim deloc de cald in Delta, temperaturile maxime prevazute nu trec de 21 - 25 grade C, iar precipitatiile sunt foarte slabe. In schimb, minima minimelor este 12 grade C, in special marti in dimineata cand ajungem, dar nu numai...  :o

Eu m-am uitat aici:
http://vremea-online.ro/?location=delta

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #230 : Duminică, 26 August 2012, 13:01 »
Incep pregatirile...  ::)
Printre altele, se pare ca saptamana viitoare n-o sa murim deloc de cald in Delta, temperaturile maxime prevazute nu trec de 21 - 25 grade C, iar precipitatiile sunt foarte slabe. In schimb, minima minimelor este 12 grade C, in special marti in dimineata cand ajungem, dar nu numai...  :o

Eu m-am uitat aici:
http://vremea-online.ro/?location=delta

pentru mine minunat, in bucuresti printre betoane e ca-n iad...abia astept sa va cunosc, sa vorbim, sa radem ...si am si-un chef de dans..maxim.. *|*..aseara am fost la ceva petrecere, si toata lumea era batuta-n cuie de scaun. asa ca trebuie sa scot parleala.. :giggle: n-am mai fost in delta, si strasnic ce mi-am dorit, da' pana acu' n-a fost sa fie..

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #231 : Duminică, 26 August 2012, 15:10 »
pentru mine minunat, in bucuresti printre betoane e ca-n iad...abia astept sa va cunosc, sa vorbim, sa radem ...si am si-un chef de dans..maxim.. *|*..aseara am fost la ceva petrecere, si toata lumea era batuta-n cuie de scaun. asa ca trebuie sa scot parleala.. :giggle: n-am mai fost in delta, si strasnic ce mi-am dorit, da' pana acu' n-a fost sa fie..

simtzesc eu ca suntem cel putin cativa care vom dantui strasnic si vom rade in acelasi mod.  :)

am pregatit 6 CD cu muzica de dantzuiala, in formate audio, ca-nteleg ca unealta de muzica din dotarea locatiei n-a aflat de DVD-uri si mp3-uri.  :) da' e muzica din secolul trecut, asa ca daca sunt doritori de manele contemporane, sa-si aduca la pachetel, ca eu de-astea n-am.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #232 : Duminică, 26 August 2012, 17:56 »
am pregatit 6 CD cu muzica de dantzuiala, in formate audio, ca-nteleg ca unealta de muzica din dotarea locatiei n-a aflat de DVD-uri si mp3-uri.  :) da' e muzica din secolul trecut, asa ca daca sunt doritori de manele contemporane, sa-si aduca la pachetel, ca eu de-astea n-am.

Aoleu, bine c-ai adus aminte, ca eu uitasem... acu' ma duc sa le pun in bagaj pe ale mele. Incep cu ABBA  :P si latino si termin cu muzica folk, asa ca daca are cineva contemporane, sa le aduca. Io manele inca n-am auzit pana acum la chefurile SC.  :giggle:
Aduce cineva laptop?
Nota bene, daca mai e cineva care pleaca din Sibiu nu stie inca, am vb cu Gigi, microbuzul pleaca la 3 dimineata... asa ca marti va fi o zi extrem de lunga...  :whistle:

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #233 : Duminică, 26 August 2012, 22:28 »
Incep cu ABBA  :P si latino si termin cu muzica folk, .....

yesss!!!!!!!  :yeah: :dance: :kissing:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #234 : Luni, 27 August 2012, 15:01 »
Vă doresc spor la pregătit bagajele, distracţie plăcută, drum bun şi să auzim numai de bine!  :) :giggle:

Offline PGabriela

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #235 : Luni, 27 August 2012, 16:12 »

Drum linistit tuturor, si distactie faina.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #236 : Luni, 27 August 2012, 18:19 »
Ultimele detalii:

Punctul de intalnire si de imbarcare spre Pensiunea Anca va fi cel pe care vi-l descriu mai jos:
Localitatea Murighiol jud Tulcea, la cca 400 m de  iesirea spre Dunavat este un indicator mare pe care scrie "Debarcader" - spre stanga. Se urmeaza drumul indicat, cel spre stanga si dupa cca 1000 m se intalneste Pensiunea Laguna Albastra. Imediat dupa gardul acesteia, unul de beton, este un drum de tara care ne conduce dupa cca 300 m la locul de unde incepe canalul, se vede peridocul, utilajul care lasa barcile la apa. Tot acolo se afla si parcarile pazite si inconjurate de gard. Capacitatea este, mi s-a spus, suficient de mare incat sa incapem acolo fara probleme.

In total si final sunt 24 participanti. O salupa are 6 locuri, deci 4 serii. Mi s-a garantat ca si daca venim toti odata, vom putea trece cu 4 salupe, astfel incat nimeni sa nu astepte. Drumul pana la pensiune este de cca 2 ore, deci trebuie ca fiecare grup de 6 sa ma anunte cand mai are cca 100 km de facut pana la debarcader.
Nu stiu cu ce vine fiecare, mi-au comunicat doar cativa cum ajung + cei cu care vin eu (suntem 8). Neprimind informatiile necesare pt grupajele pe salupe, asa cum va rugasem sa o faceti, am sa incerc eu, de pe drum, sa fac harta grupajelor astfel incat sa stiu cu cine vine fiecare si in jurul carei ore.

Eu plec la 3 noaptea din Sibiu. Am sa sun personal pe toti cei cu care urmeaza sa plec. La Bucuresti sunt la ora 7.30 - 8.00, iar la Murighiol apreciez ora 13.00. La cele 8 persoane care vin cu mine, mai sunt nevoie inca 4 pentru 2 grupaje de salupe. Mircea din Braila, m-ai intrebat Email locul si ora de intalnire, o stabilim deci pe cea de 13.00, astfel incat sa treci cu acest grup. Mai raman practic inca 3 locuri. Vedem cine va fi cel mai apropiat, pt formarea celor doua salupe. In continuare pt celelalte doua, asa cum spuneam, urmeaza sa ne intelegem.

Prognoza meteo arata bine, nu este cazul sa ne ingrijoram nici de ploaie, nici de canicula. Asa ca sper bsa avem o vacanta minunata in Paradisul pasarilor!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #237 : Luni, 27 August 2012, 18:29 »
cei care venim cu masina anei (amicu) plecam din Bucuresti la ora 8, de la Dristor. Suntem 4. Vom ajunge, probabil, in jurul aceleasi ore ca si voi.

Carol, cand spuneam de manele faceam referire la "muzica usoara" de acum. glumeam. eu o sa vin cu compilatii pentru dans. Am si abba, am si smokie, am multe altele, insa in format mp3. nu mai am timp sa le transform in audio.

pana la urma, n-are nimeni un laptop? ar fi mult mai simplu, pentru ca am putea aduce stickuri cu muzica de toate felurile.

multumim, lucia.  :)

Offline andre

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #238 : Luni, 27 August 2012, 18:43 »
Eu si Monique ti-am transmis pe mail ca venim cu masina personala, plecam la ora 6 din Iasi si speram sa ajungem pana la 13.
Am sa iau si laptop pentru muzica, am unul mic la care se poate folosi doar stik.
Drum bun la toata lumea !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #239 : Luni, 27 August 2012, 19:27 »
Micaela: multumesc, discutam pe drum, sa vedem cand ajungeti. Poate ne si intalnim pe drum. Vedem cum facem grupajul.

Andre: Am primit Email-ul vostru anterior, stiam cand veniti, multumesc frumos. Daca ajungeti la 13, o sa completati a doua salupa. Drum bun!