Mircom, de grupajele de la Murighiol, am sa ma ocup, dupa cum am anuntat eu personal. De aceea v-am solicitat fiecaruia sa-mi transmiteti cum intentionati sa veniti si cu cine. Asa am sa stiu ce grupuri sunt, unde sunt si cam la ce ora ajunge fiecare dintre voi. Tinand legatura cu fiecare am sa pot organiza transporturile din Murighiol spre Crisan. Nu dati personal telefon la pensiune pt transport, pt ca o sa apara confuzii, eu nu stiu ce este cu fiecare si omul are sa fie derutat de telefoanele voastre.
Deci trebuie sa stiu, cine cu cine merge, cati sunt si cine in fiecare grup. Eu va sun de pe drum si asa pot sa directionez salupele catre Murighiol. Deci va rog, nu sunati si nu luati nici unul dintre voi, pe cont propriu problema aceasta de traversare! Altfel o sa apara o gramada de probleme si confuzii!
Ora mea de plecare din Sibiu este 3.00, deci in jur de 7.00 sunt in Bucuresti si mai departe spre Tulcea si Murighiol. Vreau sa ajung printre primii, sa ma pot ocupa si de repartizarea pe salupe si pe cea pe camere. Daca aveti preferinte, cu cine sa stati va rog sa ma anuntati. Eu am un fel de roomlist, dar el poate fi modificat de optiunile voastre. Daca ajungeti inaintea mea, asteptati pana fac repartizarea pe camere. Nu cereti sau solicitati proprietarului camere pana nu ajung eu si vedem fiecare cu cine sta.
Cand ajunge din Adriatica, am sa revin cu detalii.