Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
admin:
Pe Email-ul transmis participantilor, de pe office@singlescamp, sunt doua fisiere pregatite pt download: unul contine pozele si unul adresele de Email.
micaela:
sora 17, trimite-mi mail, suna-ma...orice. eu nu ti-am luat datele de contact convinsa fiind ca esti in excellul (fisier continator de mailuri si telefoane) bucurestenilor "deltisti".
in alta ordine de idei...vad ca sunteti si voi foarte obositi. nu prea e miscare in topic. :)
micaela:
tre' sa adaug chestii: Lily, ca tot ii sugerai Carolinei sa-si schimbe foto fiindca oferea o perceptie gresita asupra fiintei sale feminine, nici a ta nu-i una care sa ne graiasca despre vioiciunea juvenila si ludica ce te caracterizeaza. privind avataru' tau de acum imi imaginam o duduie mai blazata, chiar daca din textele tale se simte altu'-ceva.
your birthday-sister. :kissing:
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Duminică, 02 Septembrie 2012, 16:21 ---tre' sa adaug chestii: Lily, ca tot ii sugerai Carolinei sa-si schimbe foto fiindca oferea o perceptie gresita asupra fiintei sale feminine, nici a ta nu-i una care sa ne graiasca despre vioiciunea juvenila si ludica ce te caracterizeaza. privind avataru' tau de acum imi imaginam o duduie mai blazata, chiar daca din textele tale se simte altu'-ceva.
your birthday-sister. :kissing:
--- Terminare citat ---
auzi, duduie blazata... :knuppel2:...abia am reusit sa gasesc o poza cuminte, care sa nu includa sexapilu-mi animalic... caut alta, ce sa fac..daca sora'mea zice, are dreptate...
Lili Zamfirescu:
nu sunt obosita, dar parca as fi vrut sa mai tin putin doar pentru mine cate am adunat. da' daca tot sunt aici, as vrea sa multumesc tuturor la un loc si fiecaruia in parte pentru bucatile de suflet pe care am reusit sa le regasesc zilele astea. acu' mai trebuie doar sa asamblez puzzle-ul. caut lipici.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă